overzicht
Alecto DBX-88 LIMITED eco DECT babyfoon met display, Grijs

  AlectoDBX-88 LIMITED eco DECT babyfoon met display

  79.95
  37 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Alecto DBX-88 LIMITED eco DECT babyfoon met display

  Met deze Alecto DBX-88 LIMITED eco DECT babyfoon met display weet je zeker dat je een veilige audioverbinding hebt met de slaapkamer van je kind wanneer jij dat wilt. Naast dat je je kindje kunt horen, kun je ook op afstand terugpraten of in slaap zingen. Wanneer je zelf geen slaapliedje wilt zingen kun je er voor kiezen om een slaapliedje aan te zetten. Op de ouderunit kan je ook zien hoe warm het in het kamertje is en kun je een nachtlampje aan of uit zetten. Zo heb je de controle, maar hoef je niet iedere keer naar de babykamer!

  Kenmerken:
  - Unieke ECO-modus (vijf standen): zendvermogen en energieverbruik instelbaar
  - Vijf slaapliedjes en nachtverlichting op afstand te bedienen
  - Displayverlichting en (voedings)timerfunctie
  - Displaytaal instelbaar (o.a. Nederlands, Frans, Duits, Engels)
  - Gebruiksduur ouderunit: tot 24 uur
  - Visuele indicatie van geluid middels LED lampjes
  - Ontvangstvolume (zes stappen) instelbaar
  - Leuke nachtverlichting (aan/uit middels verlichte toets)
  - Instelbare microfoongevoeligheid (vijf stappen)
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  BijzonderheidGarantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.3(37 reviews)
  Meest recent

  Fijne babyfoon

  Hele fijne babyfoon, werkt prima, voldoende opties erop, dus heel blij mee!

  Kleur: Blauw

  Fijne babyfoon

  De babyfoon bevalt goed, simpel en duidelijk geluid. Aanrader voor de in verhouding lage prijs voor deze babyfoon.

  Kleur: Blauw

  gebruiksvriendelijk en helder geluid

  een erg gebruiksvriendelijke babyfoon. de terugspreekfunctie is ideaal, en de slaapliedjes die erip zitten werken ook prima. het geluid is erg helder en het bereik is goed in en rondom huis. we zijn blij met deze aankoop!

  Makkelijk te gebruiken, goed bereik en helder geluid

  De babyfoon is super makkelijk te gebruiken en heeft een goed bereik. Ook in de tuin is deze nog steeds goed. Verder is het geluid helder. Absolut geen spijt van deze aankoop.

  1 persoon vond dit nuttig

  Goede babyfoon

  Heel tevreden met de babyfoon precies goed en alles wat ik nodig heb!

  1 persoon vond dit nuttig

  goede babyfoon

  Het is een goede babyfoon. Vooral de prijs kwaliteitsverhouding is goed. Het bereik is prima. Ook is het ideaal dat je op afstand kunt praten, muziek en nachtlampje kunt bedienen. Kortom doet wat hij moet doen

  3 mensen vonden dit nuttig

  top product

  wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van de alecto babyfoon. geluid is zuiver en batterij gaat lang mee.

  1 persoon vond dit nuttig

  Kleur: Blauw

  fijne babyfoon

  Fijne babyfoon, muziekjes zijn handig. Verliest soms wel bereik <50 meter binnenshuis. Geen storing met andere alecto babyfoons

  Goede babyfoon

  Gister voor de eerste keer gebruikt: makkelijk aan te sluiten en duidelijk in gebruik qua functies.

  Slechtste babyfoon OOIT!

  Voor onze oudste hebben we 5 jaar geleden de DBX-88 aangeschaft, en die erg goed beviel/bevalt. Voor onze tweede daarom de DBX-88 ECO aangeschaft; de niet-ECO-versie bleek niet meer leverbaar. Wat een waardeloos apparaat! De 'ECO' functie betekent dat het geluid uitschakelt om 'energie' te besparen. Ook als je de 'ECO' functie helemaal uitschakelt gebeurt dit. De ouderunit bepaalt zelf dan weer wanneer hij weer geluid geeft, dus niet op het moment dat er ook daadwerkelijk een geluid in de babykamer wordt gemaakt, hij gaat soms ook weer gewoon aan terwijl de baby dan geen geluid maakt, althans, je hoort dan geen geluid. De eco-functie had ik meteen al uitgezet, dus daar ligt het niet aan. Het apparaat voldoet dus niet aan de essentie van de functie van een babyfoon, namelijk dat je kunt horen wat er op de babykamer gebeurd. 's Nachts hoor je pas hoe vaak die uitvalt: hij is vaker uit dan aan! Ik kan er dus niet op vertrouwen dat hij alle geluiden doorgeeft die van de babykamer komen. Zelfs heb ik eerst mijn baby vanuit haar kamer hoorde huilen voordat de babyfoon dit oppakt. Wat een slecht apparaat! Daarnaast ook andere min punten. Bij voorbeeld, er is geen manier om op de baby unit te zien of er verbinding is met de ouder unit. Dus als je je baby in bed legt in een donkere kamer en denk te weten dat de babyfoon wel/niet aanstaat kan je dit alleen zien door 1) een licht aan te zetten om te kijken of 2) de ouder unit aan te zetten en afwachten of er verbinding is. Maar als dat niet zo is dan begint de ouder unit te piepen en mijn dochter is al meerdere keer wakker geworden omdat ze het piep geluid hoorde toen ik langs haar kamer liep of van de meerdere keren dat ik in/uit haar kamer had moeten lopen ok de babyfoon aan te zetten. Ook valt soms de verbinding helemaal weg tussen ouder unit en baby unit, zelfs op korte afstand! De 5-jarige niet-Eco versie doet dit (nog steeds) niet. Ik wou dat ik deze babyfoon nooit gekocht had. Ik denk dat alle positieve reviews komen van mensen die de oorspronkelijke DBX-88 niet gezien of gebruikt hebben en daarom niet weten hoe slecht deze versie is in vergelijking met de eerste. Ik raad het echter echt niemand aan!

  Kleur: Blauw

  toegevoegd aan winkelmand