Alecto DBX-115 Full Eco DECT babyfoon, Wit/antraciet
 • Uitverkocht

  AlectoDBX-115 Full Eco DECT babyfoon

  39.95
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Alecto DBX-115 Full Eco DECT babyfoon

  Eenvoudige DECT babyfoon, kraakhelder geluid
  Deze eenvoudige DECT babyfoon van Alecto biedt je alle functionaliteiten die je nodig hebt. De zekerheid dat je kindje rustig ligt te slapen. Een 100% storingsvrije verbinding, waar je altijd op kunt vertrouwen. Kraakheldere geluidskwaliteit, zodat je het hoort wanneer de kleine wakker wordt (of lekker ligt te brabbelen). En natuurlijk lampjes waaraan je kunt zien of jouw kleintje geluid maakt. Je krijgt bovendien een melding als de batterij bijna leeg is, of als de ouderunit buiten bereik is. Met een bereik tot vijftig meter binnen en tot driehonderd meter buiten, kun je met een gerust hart je dingen doen in en om het huis.

  Eenvoudige DECT babyfoon, mét full Eco modus
  Ben je bewust bezig met energiebesparing? Dan is deze babyfoon helemaal de juiste keuze, dankzij de Full Eco modus. Daarmee bespaar je niet alleen energie, maar kies je ook voor een product met minimale straling. In de standby modus is er zelfs helemaal geen straling.

  DECT geluidskwaliteit
  DECT staat voor Digital Enhanced Cordless Telecommunication. Het is de standaard in Europa, Azië, Amerika en Australië vanwege:
  - De heldere geluidskwaliteit
  - De beveiliging tegen afluisteren
  - De beveiliging tegen storing door signalen in de buurt, van andere babyfoons of apparaten

  Deze eenvoudige DECT babyfoon is gemakkelijk in gebruik en zeer betrouwbaar. De ouderunit is oplaadbaar en heeft een standby tijd tot acht uur.

  Kenmerken:
  - Communicatietechniek: Frequentie 1.8Ghz DECT
  - Netvoeding: 100-240V 50/60Hz
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  BijzonderheidGarantie