Alecto BC-24 Ultrasone luchtbevochtiger voor de juiste luchtvochtigheid, wit

  34.99

  Alecto BC-24 Ultrasone luchtbevochtiger voor de juiste luchtvochtigheid, wit

  Leef gezonder en slaap comfortabeler
  Wanneer het op gezondheid aankomt, is een luchtbevochtiger misschien niet een van de eerste dingen waar we aan denken. Toch is een goede luchtvochtigheid thuis (40-50%) belangrijk voor ons lichaam. De oorzaak van bijvoorbeeld tranende ogen, droge hoest, vaak hoofdpijn of last van je luchtwegen, kan in vele gevallen aan een te droge of juist te vochtige leefruimte liggen. Zelfs wanneer je niet verkouden bent, kan de winterlucht je sinussen uitdrogen. Hierdoor vermindert je weerstand tegen bacteriën en virussen. Met deze topkwaliteit luchtbevochtiger van Alecto Baby in huis slaap je comfortabeler en leef je gezonder.

  Op ieder moment de juiste luchtvochtigheid
  De tijd van waterbakjes aan de centrale verwarming of een ketel van gietijzer die op de kachel stond, is toch echt voorbij. Deze methodes gingen vaak mis wanneer bijvoorbeeld de verwarming te hoog stond. Op die manier werd de lucht te vochtig, dit vaak ten koste van je leefgenot. Deze topkwaliteit luchtbevochtiger zorgt met nieuwe technieken voor een juiste luchtvochtigheid in huis, en dat op ieder moment van de dag.

  Een geruisloze alleskunner op de ideale plaats in huis
  Wanneer het reservoir leeg is, dan schakelt de ultrasone luchtbevochtiger automatisch uit. Met een strak, compact design en een instelbaar sfeerlicht past hij met gemak in ieder interieur. Deze topkwaliteit luchtbevochtiger is makkelijk te installeren en de eenvoud in zijn gebruik maakt het je alleen maar gemakkelijk. Alleen al om de gezondheidsredenen is de baby- of kinderkamer misschien wel de meest ideale plek voor deze geruisloze alleskunner. Omdat het ultrasone geluid te hoog is om gehoord te worden door het menselijk oor, haalt de bevochtiger geen kind uit zijn slaap. De huiskamer of andere slaapkamers zijn ook prima plaatsen in huis om een bevochtiger te plaatsen.

  Zorgt voor de juiste luchtvochtigheid, Voorkom droge keel en huid, prikkelhoest, gebarsten lippen en muffe geurtjes, Ideaal voor de baby- / kinderkamer, Geruisloos en eenvoudig in gebruik, Meerdere kleuren sfeerverlichting instelbaar, Aroma geurverspreider, Geschikt voor ruimtes tot 20 m², Tot 10 uur non-stop werking bij vol waterreservoir, Automatische uitschakeling bij leeg waterreservoir, Ultrasoon / koeldamp technologie, Waterreservoir 80 ml
  lees meer

  Specificaties

  Aantal snelheden0
  Filter-
  Geluidsniveau (dB)0
  Inhoud tank (l)0,8
  MerkAlecto
  FabriekstypeBC-24
  Garantie2 jaar fabrieksgarantie
  bekijk alle specificaties

  Inhoud verpakking

  Ultrasone luchtbevochtiger
  Adapter met snoer
  Handleiding NL / FR / DE / EN / ES / IT
  Snelstartgids NL / FR / DE / EN / ES / IT
  Universele handleiding
  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.