overzicht
Alcatel 3C Dual-Sim, Zwart
 • Uitverkocht

  Alcatel3C Dual-Sim

  103.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  bekijk alle Simlockvrije telefoons

  Alcatel 3C Dual-Sim

  De Alcatel 3C Dual-Sim is een betaalbare smartphone met een 6 inch HD+ Fullview scherm en draait op een Android besturingssysteem. Met het HD+ Fullview scherm kan je optimaal genieten van al je multimedia. Dankzij de 3000 mAh batterij is het niet nodig om dagelijks op te laden en ben jij altijd bereikbaar.

  De Alcatel 3C Dual-Sim beschikt over een 8 MP camera aan de achterkant en een 5 MP front camera. Met de camera maak je mooie foto's met verschillende features zoals bijvoorbeeld HDR, Panorama en burst mode. Met het 16 GB aan intern geheugen kan je je foto's opslaan. Heb je hier niet genoeg aan? Geen probleem, het intern geheugen is uitbreidbaar met een SD kaart. Om ervoor te zorgen dat al je bestanden veilig zijn zit er op de achterkant een vingerprintscanner. Hierdoor heb alleen jij toegang tot je bestanden op je smartphone.

  Bij de Alcatel 3C Dual-Sim ontvang je van Alcatel een gratis transparante backcover ter waarde van 14,99 en een Lebara telefoonkaart. Deze zit bij de doos inbegrepen.
  lees meer

  Specificaties

  SimlockvrijBesturingssysteemTouchscreenBluetoothGPS