overzicht
AKG N60NC on-ear koptelefoon, Zwart
 • Uitverkocht

  AKGN60NC on-ear koptelefoon

  219.-
  8 reviews
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  bekijk alle On-ear koptelefoons

  AKG N60NC on-ear koptelefoon

  Met de AKG N60NC on-ear koptelefoon luister je naar je favoriete muziek. De AKG N60NC is uitermate geschikt voor langdurig gebruik dankzij de zachte oorkussens. Dankzij de noise cancelling functie heb je nooit meer last van strondend omgevingsgeluid, geniet volledig van je muziek. Handsfree bellen is ook geen enkel probleem door de ingebouwde microfoon. De koptelefoon heeft een oplaadbare accu die tot wel 30 uur mee kan. Als de accu op is kan je deze eenvoudig opladen via de meegeleverde USB-kabel

  Specificaties:
  - On-ear koptelefoon
  - Noice cancelling
  - Frequentiebereik: 10 - 22000 Hz
  - Gevoeligheid: 123 dB
  - Impedantie: 32 ohm
  - Accuduur: 30 uur
  - Microfoon in kabel
  - Gewicht: 150 gram
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.3(8 reviews)
  Meest recent

  ideale reisgenoot!

  Omdat ik momenteel erg veel reis wilde ik graag een goede koptelefoon met noise cancelling en heb ik uiteindelijk deze AKG gekozen wegens de prijs/kwaliteitverhouding. Vooral tijdens het vliegen is deze koptelefoon fantastisch, de constante herrie in het vliegtuig wordt bijna helemaal weggefilterd door de noise cancelling waardoor je het volume van de koptelefoon om muziek of het geluid bij film/serie te horen niet zo hard hoeft te zetten als bij een koptelefoon zonder noise cancelling. Daarnaast is de geluidskwaliteit super goed, heel helder en niet te veel laag zodat de balans goed is. Enige minpuntje is dat de knopjes en de ronde buitenkant wat goedkoop aanvoelen. Aan de andere kant gebruik ik de koptelefoon erg intensief en er zijn nog geen sporen van slijtage ofzo. Het invouwen van de zijkanten en het lichte gewicht maken de koptelefoon fantastisch om mee te nemen op reis!

  ook geplaatst op akg.com

  Geweldig om je af te sluiten van de buitenwereld

  Voor mijn werk zit ik veel in vliegtuigen, voorheen hoorde ik altijd het geruis van de motor door mijn muziek of films heen. met deze headphone heb ik daar geen last meer van

  ook geplaatst op akg.com

  Review

  Wat een fantastisch geluid komt uit deze koptelefoon. Sinds ik hem op mijn hoofd heb gezet, loop ik de hele tijd naar te luisteren. Er komt een fijn en helder geluid uit. Zelfs huishouden lijkt het nu ineens bijna leuk. Een klein nadeel als je de hele tijd mee rondloopt. Tijdens de warme dagen krijg je echt erg warm aan je oren. Daarom zou ik niet aanraden te gebruiken tijdens de warme zomerse dagen. Verder prima koptelefoon met een heel fijn design. Het voelt niet zwaar aan en is gemaakt van hele fijne duurzame materialen. De aangeleverde hoesje is compact en kan de koptelefoon mooi in opgevouwen opgeborgen worden. Wat er verder heel fijn is aan deze koptelefoon is dat je heel lang gebruik van kan maken zonder te moeten opladen. De accu die erin zit zorgt ervoor dat het apparaat ook heel snel weer opgeladen is. Je hebt geen meters onnodige snoer die je lastig kan opbergen maar je hebt een mooie snoertje van hoge kwaliteit die precies van de juiste lengte is. Ik zou deze koptelefoon zeker aanraden

  ook geplaatst op akg.com

  Voor het sporten

  Ik heb de AKG N60 NC aangeschaft voor tijdens het sporten (fitness) en ik moet zeggen dat deze echt super goed bevalt! Hij voelt kwalitatief goed aan en is tegelijkertijd licht wat het enorm fijn maakt om hem te dragen. product is heel makkelijk te pairen met je telefoon of tablet en is super gebruiksvriendelijk. Geluid is ook echt top! Zowel hoge als lage tonen komen goed door en met de NC functie vallen alle andere geluiden weg. Wat ik persoonlijk iets minder vind is dat het een on ear is wat maakt dat wanneer je er mee gaat sporten het best wat warm aan kan voelen, echter is dit niet te voorkomen en hebben alle on ear headphones dat. Ik vind vooral het design van de AKG N60 super en omdat hij draadloos is is hij ideaal om mee te sporten. Je hebt dat tenminste niet steeds een snoertje over je shirt lopen wat tijdens het sporten in de weg zit. de batterijduur is perfect, ik heb hem nog niet zo lang, dus ik hoop dat dat ook zo blijft, maar voor nu is het prima!

  ook geplaatst op akg.com

  Aanrader!

  Wat mij het eerste opviel toen ik de AKG N60 NC Wireless binnenkreeg was de verpakking. Klinkt vreemd misschien, maar je weet gelijk dat je iets goeds in handen hebt waar zorg aan is besteed. Wat verder opvalt is het zeer elegante design en lichtgewicht van de hoofdtelefoon, echter niet te licht ook goedkoop aan te voelen. Qua geluid overtreft de AKG N60 NC Wireless alle verwachtingen, de bass is goed aanwezig, wat voor mijn muziekstijl, met name techno geen overbodige luxe is. Ondanks dat de bass goed aanwezig is komen ook de hoge tonen goed tot hun recht. De noice canceling functie maakt het geheel af en zorgt ervoor dat je geen nare omgevingsgeluiden door je muziek heen hebt. Al met al echt super blij met deze hoofdtelefoon die niet alleen de looks heeft maar ook het geluid produceert wat je van een hoofdtelefoon van deze prijs mag verwachten. Zeker een aanrader!

  ook geplaatst op akg.com

  Mooi geluid, medium pasvorm

  Nadat mijn vriend onlangs ook een headphone had gekocht waar hij enorm tevreden over is leek het mij goed hetzelfde te doen, maar dan uiteraard wel een betere. Zodoende bij dit juweeltje terecht gekomen. Althans zo dacht ik. Niet dat ik ontevreden ben, maar tegelijkertijd had ik wel iets meer verwacht van een headphone die toch behoorlijk aan de prijs is. Aan het geluid ligt het niet, dat is top. Maar de pasvorm valt erg tegen. Doordat de hoofdband vrij rond is, glijdt de headphone vrij gemakkelijk van je hoofd. Ik ben een vrij fanatieke sporter en ik had gehoopt dat ik deze headphone tijdens al mijn work-outs zou kunnen gebruiken, dat gaat helaas niet lukken. Als ik buk om een gewicht te pakken, ligt 'ie op de grond. Dat is wel een beetje balen. Een aanrader als je veel moet reizen en graag mooi geluid op je hoofd wil, mocht je een headphone voor je sporten, dan zou ik even verder zoeken!

  ook geplaatst op akg.com

  Stijlvolle koptelefoon met prima ruisonderdrukking

  Het eerste wat mij opviel aan deze koptelefoon is de mooie afwerking. Ik vind het een erg stijlvol design en de bewegende delen werken allemaal soepel en zonder geluid. De aansluiting van de hoofdband op de speakers oogt wat kwetsbaar, maar vermoedelijk zal die aansluiting nooit zwaar belast worden. Een ander pluspunt van deze koptelefoon is de ruisonderdrukking. Ik werk in een vrij luidruchtig kantoor met veel omgevingsgeluiden die ervoor zorgen dat het lastig is je volledig te concentreren. De ruisonderdrukking filtert de meeste geluiden goed weg, al hoor je ironisch genoeg wel een lichte ruis als je alleen de ruisonderdrukking hebt ingeschakeld en geen muziek afspeelt. Mijn vorige koptelefoon was een over-ear model en dit on-ear model bevalt mij toch minder goed. De kussens drukken niet hard op mijn oren, maar na een paar uur met de koptelefoon op, moet ik de koptelefoon toch echt afzetten om mijn oren wat rust te gunnen. Het geluid zelf is helder en zeker met de ANC aan wordt je amper meer gestoord door omgevingsgeluid. Zo wordt bijvoorbeeld lezen in het OV een heel stuk fijner.

  ook geplaatst op akg.com

  AKG Wireless

  De reden dat ik dit product graag wilde testen was omdat het een product leekt die veel goeds beloofde. Het design van het product en de functies van het product lijken dan ook veel goed te bieden. Na elke dag testen van dit product tot nu toen ben ik ook nogsteeds zeer onder de indruk van het optimaal zuiveren geluid wat uit deze hoofdtelefoon kan komen. Er zit een hele mooie bas in! Ik zou dit product zeker aanraden bij vrienden van mij, dus ook voor jullie! Ik heb tot nu toe nog geen minpunten gevonden over dit product! Alleen maar positiviteit!

  ook geplaatst op akg.com

  toegevoegd aan winkelmand