overzicht
AKG K518 on-ear DJ koptelefoon wit, Wit
 • Uitverkocht

  AKGK518 on-ear DJ koptelefoon wit

  59.9929.-je bespaart 30.99
  1 review
  Wit
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  bekijk alle On-ear koptelefoons

  AKG K518 on-ear DJ koptelefoon wit

  Als beginnende DJ is de AKG K518 koptelefoon met draaibare oorschelpen perfect als je op kleine feesten draait. Doordat de koptelefoon over een gesloten constructie beschikt, sluit deze koptelefoon omgevingsgeluiden zoveel mogelijk af zodat jij je volledig kan concentreren op de muziek. Dankzij het comfortabele ontwerp van de AKG K518 on-ear koptelefoon kan je uren achter elkaar muziek luisteren tijdens een lange DJ-set.

  Specificaties:
  - Geluidsweergave stereo
  - Freqentiebereik: 16,0 - 24.000,0 Hz
  - Impedantie: 32 Ohm
  - 3.5/6.3 mm jacks
  - Gewicht: 150 gram
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  3(review)
  Meest recent

  goed geluid, maar stekker is niet zo super

  ik heb deze koptelefoon weer uit een doos gehaald, ik was namelijk benieuwd waarom hij daarin lag. nadat ik hem in mijn mobiel had gestopt kwamen de herinneringen terug, de stekker was na twee weken na aanschaf binnenin kapot gegaan. dus ik hoor aan 1 kant geluid. behalve als ik mijn kabel zo erg buig dat hij weer contact maakt. als de stekker het deed of gefixt word dan word deze review een solide goed.

  ook geplaatst op akg.com

  toegevoegd aan winkelmand