Aftershokz XTRAINERZ draadloze koptelefoon (blauw), Blauw
 • uitverkocht

  AftershokzXTRAINERZ draadloze koptelefoon (blauw)

  159.90
  Blauw
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Aftershokz XTRAINERZ draadloze koptelefoon (blauw)

  Aftershokz draadloze koptelefoon Xtrainerz (Blauw)
  Met de Xtrainerz van AfterShokz wordt sporten met muziek veiliger en makkelijker. Van hardlopen tot zwemmen, de Xtrainerz kan overal voor gebruikt worden.

  Bone Conduction Technology
  Door de Bone Conduction Technology hoor je zowel muziek als omgevingsgeluid. De Aftershokz koptelefoon zit namelijk niet in je oor maar op het uiteinde van het jukbeen. Vervolgens wordt door middel van trillingen het geluid naar je trommelvlies doorgestuurd. Dit resulteert in het horen van de omgeving terwijl je naar jouw favoriete muziek aan het luisteren bent.

  Xtrainerz
  De Xtrainerz heeft een IP68-classificatie, wat betekend deze waterdicht is tot 2 meter diepte voor wel 2 uur lang, ideaal voor bijvoorbeeld fanatieke zwemmers. Met zijn PremiumPitch 2.0 zorgt de Xtrainerz voor een dynamische bas, een hoog volume en beperkte trillingen. De koptelefoon werkt met botgeleidingstechnologie en geeft trillingen door op je jukbeenderen waardoor jij de muziek kan horen en toch je oren vrij kan houden. De Xtrainerz heeft intern 4 GB opslag voor muziek, dit is genoeg voor tot wel 1200 van je favoriete nummers. Met de Xtrainerz kom jij elke sportuitdaging muzikaal door.
  lees meer

  Specificaties