overzicht
AeroSleep Next 2 Me matrasbeschermer, Wit

  AeroSleepNext 2 Me matrasbeschermer

  74.95
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  AeroSleep Next 2 Me matrasbeschermer

  Deze matrasbeschermer is speciaal gemaakt voor het Next 2 Me wiegje. De matrasbeschermer die bestaat uit een open 3D-honingraatstructuur, waar de lucht vrij door circuleert. De Aerosleep matrasbeschermer houdt het matras vrij van bacteriën en allergenen en is eenvoudig schoon te maken. Om de luchtdoorlaatbaarheid over het volledige slaapoppervlak te maximaliseren, raden we aan de matrasbeschermer te combineren met het hoeslaken van AeroSleep.

  Kenmerken
  - Maat 50 x 83 cm
  - Afvoer van overtollige lichaamswarmte en aanvoer van frisse lucht
  - Maximale luchtcirculatie
  - Beschermt tegen bacteriën, allergieën en huidirritaties
  - Geschikt voor het Next 2 Me wiegje.
  lees meer

  Specificaties

  toegevoegd aan winkelmand