AEG VX82-1-4MB stofzuiger met zak, Blauw
 • 20.- cashback

  AEG VX82-1-4MB stofzuiger met zak

  249.-
  Nu met 20.- cashback

  Nu met 20.- cashback

  op deze AEG stofzuiger. Deze actie is geldig t/m 15 juni 2022. Hoe werkt de actie? Ga naar https://www.aeg.nl/local/promotions/ - kies de juiste promotie en registreer je aankoop. Meer info vind je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  AEG VX82-1-4MB stofzuiger met zak

  AEG VX82-1-4MB. Stofzuiger met zak
  De VX82 is een krachtige stofzuiger die weinig geluid maakt. Ondersteund door SmartMode- technologie, het PureSound-susteem en de OneGo Power Clean-zuigmond reinig je alle vloertype gemakkelijk en geruisloos.

  Smartmode-Technologie. Automatische zuigkrachtregeling voor harde vloeren of tapijt
  Onberispelijke reiniging zonder onderbreking met de SmartMode-functie. Geavanceerde technologie detecteert het vloertype en past de zuigkracht automatisch aan zodat er probleemloos en efficiënt van harde vloeren naar tapijt kan worden overgeschakeld.

  Puresound-systeem. Het meest geruisloos op alle vloeren, tot slechts 57 DB
  Ervaar een rustgevende reinigingsbeurt met het PureSound-systeem. De innovatieve combinatie van onze motor, het afgedichte systeem en mondstuk zorgt ervoor dat de stofzuiger geruisloos werkt op alle vloeren. U kunt nu stofzuigen zonder de mensen om u heen te storen.*Zoals gemeten in overeenstemming met de regelgeving van de commissie (EU) nr. 666/2013 van 8 juli 2013.

  Met het Onego Power Clean-mondstuk worden alle typen vloeren onberispelijk schoon
  Door het volledig nieuwe ontwerp van het OneGo Power Clean-mondstuk worden grote en kleine vuildeeltjes optimaal verwijderd, ongeacht de vloer. Ontworpen om uw vloeren in één gelijkmatige beweging te reinigen.

  55% Gerecycled. 100% Duurzaam
  De VX 8.2 staat garant voor duurzaamheid en optimale prestaties. De stofzuiger is vervaardigd van 55% gerecycled plastic, zonder in te boeten op kwaliteit. Wij zorgen voor uw woning en onze aarde.

  Gemakkelijk te verplaatsen met de ergonomische handgreep
  Til uw stofzuiger moeiteloos op met onze speciaal ontworpen draaghandgreep. De handgreep werd in het midden geplaatst en zorgt zo voor een gelijkmatige verdeling van het gewicht. Ontworpen voor een gelijkmatige gewichtsverdeling tijdens het dragen.
  lees meer

  Specificaties

  MerkAEG
  FabriekstypeVX82-1-4MB
  Totaal vermogen (watt)600
  Actieradius (m)12
  Snoerlengte (m)9
  Snoer automatisch oprollen
  Snoerloos
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (32)

  algemene beoordeling
  (32 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.