AEG VX8-4-BM-M stofzuiger met zak, Metaal diep blauw
 • Uitverkocht

  AEGVX8-4-BM-M stofzuiger met zak

  229.-199.99je bespaart 29.01
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  AEG VX8-4-BM-M stofzuiger met zak

  De AEG VX8-4-BM-M stofzuiger: hard voor stof, zacht voor je vloer Toe aan een nieuwe stofzuiger? De AEG VX8-4-BM-M stofzuiger heeft extra zachte wielen, zodat je geen krassen krijgt op je vloer! Stofzuigen is niet ieders favoriete huishoudelijke klusje, maar het hoort er nu eenmaal bij. Deze vrolijk gekleurde stofzuiger van AEG maakt stofzuigen iets prettiger. Niet alleen door zijn blauwe kleur, maar hij maakt ook minder lawaai dan veel andere stofzuigers. Dat is niet alleen prettig voor jezelf, maar ook voor je huisgenoten en onderburen! Daarnaast is de stofzuiger uitgerust met allerlei praktische snufjes, zoals een vermogensregelaar, een in lengte verstelbare buis en hij geeft zelf aan wanneer je de stofzak moet vervangen. Niet in elke ruimte in huis ligt evenveel vuil op de vloer. Zo ligt er vaak wat meer vuil en stof op de vloer in de gang als ruimte waar iedereen binnenkomt, terwijl er in de slaapkamers doorgaans minder vuil ligt.

  Met deze stofzuiger kun je het vermogen regelen, zodat je gebruik maakt van de kracht die je nodig hebt: een lichter vermogen voor in de slaapkamer en in ruimtes waar wat meer wordt geleefd zet je de vermogensregelaar op zijn volst, maximaal 750 Watt. En een lager vermogen betekent ook minder lawaai. Terwijl de AEG VX8-4-BM-M stofzuiger met 58 dB al minder lawaai maakt dan veel andere stofzuigers. De wielen dragen ook bij aan de geluidsreductie van de stofzuiger. AEG voorzag de wielen van een extra stevige rubberen laag. Die werkt niet alleen geluiddempend, maar zorgt er ook voor dat je vloer wordt beschermd tegen krassen. Zo behoudt je vloer zijn glans. Ook de FlowMotion zuigmond is aan de onderkant uitgerust met beschermende laagjes die voorkomen dat er krassen in je vloer komen. AEG heeft deze stofzuiger voorzien van een ergonomische vormgeving. Zo kun je de telescopische buis in elke lengte stellen. Dat maakt het je gemakkelijker om rechtop staand te stofzuigen. Bovendien worden lastig bereikbare plekjes gemakkelijker te bereiken. Ook is de buis uitgerust met een ergonomische handgreep, die je polsen ontlast tijdens het stofzuigen.

  De trapbumpers zorgen ervoor dat de stofzuiger stabiel staat als je de trap stofzuigt en als je klaar bent, dan kun je hem zowel rechtopstaand als plat wegzetten. Naast de ergonomische vormgeving en de vermogensregelaar heeft deze stofzuiger meer handige snufjes. Zo zit er een schermpje op dat tijdig aangeeft wanneer je de stofzak moet vervangen. Daarnaast heeft de stofzuiger een wasbaar filter en rol je het snoer op met één druk op de knop. En slotte heeft hij een actieradius tot 12 meter, zodat je niet steeds de stekker in een ander stopcontact hoeft te doen. Dit samen met de in lente verstelbare buis en zijn vrolijke blauwe kleur van de AEG VX8-4-BM-M maken een vervelend klusje als stofzuigen in elk geval een stuk aangenamer!
  lees meer

  Specificaties

  Garantie