overzicht
AEG VX6-2-IW-5 stofzuiger, Wit

  AEGVX6-2-IW-5 stofzuiger

  107.99
  29 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  AEG VX6-2-IW-5 stofzuiger

  De AEG VX6-2-IW-5, X  Force wordt geleverd met het AEG Power Pro System voor perfecte schoonmaakprestaties. Het “Power Pro System” combineert een efficiënte motor met het “DustPro”-mondstuk, zodat je overal perfect schoon kunt maken, zowel op tapijt als op harde vloeren. Meubels en kleine accessoires geven onze woningen een huiselijk gevoel, maar maken schoonmaken een stuk moeilijker. Daarom is deze stofzuiger voorzien van de  360⁰ Motion Technology. De zwenkwielen die ideaal zijn om gemakkelijk om objecten heen te zuigen en moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken.

  Beste koop
  Deze AEG VX6-2-IW-5, X  Force stofzuiger is tot beste koop benoemd door de consumentenbond in januari 2018.


  De VX6 heeft een vermogen van 800 watt, is zuinig met een energie. De motor in combinatie met de ruime  stofzak van 3,5 liter, verbruikt slechts 27,9 kWh per jaar. Het Multi Room System zorgt voor een bereik met een actieradius van maar liefst 9 meter. De VX6-2-IW-5, X  Force is gemakkelijk op te ruimen, heeft een horizontale en  een verticale parkeerstand.  Verder voorzien met toegankelijke bedieningsknoppen (aan/uit knop, oprolsnoer) en stevige telescopische metalen buizen maken schoonmaken een leuke klus. Bij dit model worden een Dust Pro combimondstuk, een kierenzuiger, een meubelzuigmond en 5 extra s-bag classic long performance meegeleverd. De duidelijke indicatie geeft aan wanneer je, je stofzak moet vervangen.

  Bijgeleverde borstels
  - Dust Pro zuigmond
  - Kierenzuigmond, Meubelborstel
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  dit kun je misschien goed gebruiken

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.4(29 reviews)
  Meest recent

  Een stofzuiger met power

  Eindelijk een stofzuiger met zuigkracht. Heb nu het idee dat al het vuil/stof goed aan wordt gepakt. Ook soepel in gebruik en de 5 extra stofzuigerzakken zaten er netjes bij. Hoe blij kun je zijn met een huishoudelijk artikel op je verjaardag :)

  Super stofzuiger

  Ik was gewend aan een zakloze stofzuiger en was daar niet erg tevreden over. Groot was mijn verbazing dan ook toen ik deze AEG aanzette. Ik moest gewoon wennen aan de zuigkracht, zo krachtig zoog deze AEG. Verder rolt de stofzuiger lekker mee en is de lengte van het snoer voor mij ruimschoots genoeg. Een absolute aanrader dus!

  1 persoon vond dit nuttig

  Super goede stofzuiger ,niet te zwaar niet te groot, goede zuigkracht

  1 min puntje is het snoer wat wel iets langer zou kunnen

  Prima zuiger, goede regelkracht.Prima artikel

  Bevalt prima. Zuigkracht goed te regelen. Ruim voldoende.

  slechte stofzuiger!

  In 1 woord SLECHT! In 5 maanden tijd al 2 keer kapot gegaan en laten maken. Nu afwachten wanneer de 3de keer komt, service met maken is ook ba**er. 2x kwijt en 1ste keer waren ze hem zelfs kwijt! Ik koop nooit meer een AEG stofzuiger of wat van dat merk. Ook laat de stang steeds los van de slang, alles is gewoon slecht aan de stofzuiger!

  3 mensen vonden dit nuttig

  super!

  Heef fijne stofzuiger! Gaat als een dolle!(maar je kan m ook “downtunen”)

  1 persoon vond dit nuttig

  Geweldig

  Ik vind de stofzuiger AEG geweldig. Sterke zuigkracht en makkelijk in de handeling. Goed en snelle kabeloproller na gebruik. Lust om er mee te zuigen.

  1 persoon vond dit nuttig

  Waardeloos

  Het is een waardeloze stofzuiger en ik ben echt verbaasd over alle positieve reacties.

  2 mensen vonden dit nuttig

  Fijne en krachtige stofzuiger

  Fijne stofzuiger lekker licht zuigkracht uitstekend.jammer dat er geen zakken bij zitten had wel verwacht dat er reserve zakken bij zouden zitten.

  1 persoon vond dit nuttig

  Toppertje

  Fijne stofzuiger en maakt niet veel lawaai.zuigt echt goed.Alleen de 5 zakken heb ik er niet bijgekregen.Dat is jammer .

  2 mensen vonden dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand