AEG T8DE86AS warmtepompdroger
 • Uitverkocht

  AEGT8DE86AS warmtepompdroger

  849.-699.-je bespaart 150.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  5 Jaar garantie

  5 Jaar garantie

  op deze premium C-model AEG machine. Deze actie loopt t/m 31 december 2020 Hoe werkt de actie? Registeer binnen 3 maand na aankoop op: https://www.mijnapparaten.nl/AEG/Acties/5-jaar-fabrieksgarantie-Premium-wasmachines-en-drogers

  AEG T8DE86AS warmtepompdroger

  AEG Lavatherm T8DE86AS warmtepompdroger met uniek droogsysteem voor wol en zijde! Met vulgewicht van 8 kg, een super energie-efficiëntieklasse A+++ (-65%) en een elektronische vochtmeting. Alles wat je wast kunt je nu ook drogen. Van de zachtste wollen trui tot een alledaags zakelijk overhemd of een ski-jack. Het AbsoluteCare®-systeem heeeft programma's op maat om de beweging en de temperatuur van de droogcyclus nauwkeurig aan te sturen. Dit voorkomt krimp ( In vergelijking met het plat drogen van wol). En behoudt de vorm. En herstelt waterdichtheid. Een nieuwe vorm van drogen voor elk type stof in uw kledingkast. Aangedreven door een speciale inverter motor (met 10 jaar motorgarantie) wordt voor elke stof de juiste beweging en temperatuur ingesteld om te drogen en tegelijkertijd de kwaliteit, de vorm en het juiste gevoel behouden.

  De T8DE86AS heeft onder andere een startuitstel functie, resttijdindicatie op het grote LCD display en geeft een bij einde programma een geluidssignaal. Tevens beschikt de warmtepompdroger over ÖKOFlow filtersysteem. Een uiterst efficiënt filter dat eenvoudig kan worden verwijderd en schoongemaakt. De T8DE86ES droogt elke lading moeiteloos met slechts één filter en blijft effectief en energiezuinig doorwerken. De elektronische vochtmeting en indicaties voor: condensor, reservoir, zeef maken deze droger compleet. Een condenswater afvoerset wordt meegeleverd zodat je de keuze hebt om het condenswater af te voeren via de riolering. De draairichting van de deur is door je zelf aan te passen op 4 verschillende richtingen.
  lees meer

  Specificaties

  Max. belading (kg)StartuitstelTrommelverlichtingGarantie