AEG T7DBNP612 warmtepompdroger, -

  AEG T7DBNP612 warmtepompdroger

  639.-
  nog 9 op voorraad
  Adviesprijs

  Adviesprijs

  De gecommuniceerde van-prijs is een adviesprijs.

  AEG T7DBNP612 warmtepompdroger

  Met de AEG SensiDry-technologie krijgen jouw wollen truien, katoenen T-shirts en zakelijke overhemden de speciale verzorging die zij nodig hebben. Deze technologie zorgt ervoor dat droogtijden worden ingekort en de temperatuur laag wordt gehouden, zodat jouw kleding nooit wordt blootgesteld aan onnodige hitte. De lage temperatuur zorgt dat je meer energie bespaart, en jouw kleding die je vaak draagt, voelt elke dag weer als nieuw aan.

  Bespaar tijd en energie
  Deze droger beschikt over de ProSense-technologie met vochtigheids- en temperatuursensoren die de droogtijd en het energieverbruik aanpassen aan de omvang van de lading. Of je nu de was van een dag hebt of van een week, de machine past zich hier op aan. Daarnaast droogt deze droger door de verbeterde luchtstroming sneller en efficiënter. Je kunt dus in zeer korte tijd je favoriete kleding zo weer aan.

  Minimaal onderhoud, maximaal plezier
  Alleen de drogers van AEG beschikken over het ÖKOFlow-filtersysteem. Dit is een zeer efficiënt filter dat eenvoudig kan worden verwijderd en schoongemaakt. Traditionele machines hebben meerdere filters en zonder deze regelmatig schoon te maken, neemt het energieverbruik toe.
  Ook door de geavanceerde ProTex-trommel raakt kleding niet meer in de knoop of in de kreuk. Vernieuwde technologieën waar het hele gezin profijt van heeft.
  lees meer

  Specificaties

  Startuitstel
  Startvertraging (uur)20
  DroogresultaatA
  Zelfreinigende condensor
  DroogsysteemWarmtepomp
  Aantal droogprogramma's10
  Duur cyclus (min)124
  bekijk alle specificaties
  StartuitstelEnergieklasseGarantie

  Reviews (7)

  algemene beoordeling
  (7 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.