AEG T7DBNP600 SensiDry warmtepompdroger

  AEG T7DBNP600 SensiDry warmtepompdroger

  699.-

  AEG T7DBNP600 SensiDry warmtepompdroger

  Deze AEG T7DBNP600 SensiDry warmtepomp wasdroger werkt zeer stil en energiezuinig. Een warmtepompdroger droogt je wasgoed op lage temperaturen, waardoor je kwetsbare kleding beter beschermd blijft tegen krimpen. Met AEG SensiDry-technologie worden droogtijden ingekort en wordt de temperatuur laag gehouden, zodat kleding nooit wordt blootgesteld aan onnodige hitte.
   
  Veilige, lage temperaturen
  AEG SensiDry-technologie trekt vocht uit stoffen op de helft van de warmte in vergelijking met andere droogtrommels, zonder de droogtijd aanzienlijk te verlengen. Hierdoor worden stoffen nooit blootgesteld aan onnodige warmte. Je kleding blijft langer aanvoelen als op de dag dat je deze kocht.

  Bescherm én verzorg jouw favoriete kleding
  Jouw kleding is gemaakt om te dragen, maar heeft verzorging nodig om mooi te blijven. Deze wasdroger past het droogprogramma aan en verminderd slijtage door te drogen met zo min mogelijk tijd, water en energie. Met de ProSense-technologie wordt elke lading automatisch gewogen om het programma af te stemmen. Zo blijft jouw favoriete kleding altijd op zijn mooist.

  Efficiënt dankzij het filter met minimaal onderhoud
  Alleen droogautomaten van AEG beschikken over het ÖKOFlow-filtersysteem, een efficiënt filter dat eenvoudig kan worden verwijderd en schoongemaakt. Traditionele droogautomaten hebben meerdere filters. Als je deze niet allemaal regelmatig schoonmaakt, neemt het energieverbruik toe.

  Minder kreukels na het droogprogramma
  De trommel van deze wasdroger draait op een manier die kleding beschermt. De speciale, behoedzame ProTex-trommel kan in beide richtingen draaien. Dit voorkomt dat kleding in de knoop raakt. Zo worden kledingstukken gelijkmatig gedroogd en kreuken ze minder.
  lees meer

  Specificaties

  MerkAEG
  FabriekstypeT7DBNP600
  EnergieklasseA+++
  Max. belading (kg)8
  BesturingTijd en elektronisch
  Startuitstel
  Resttijdindicatie
  bekijk alle specificaties
  EnergieklasseMax. belading (kg)StartuitstelGarantie

  Reviews (24)

  algemene beoordeling
  (24 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.