overzicht
AEG T7DB83GS warmtepompdroger
 • Uitverkocht

  AEGT7DB83GS warmtepompdroger

  549.-499.-je bespaart 50.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Warmtepompdrogers
  tot 25% korting

  tot 25% korting
  Profiteer tot 25% korting op elektronica, huishouden en verzorging. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs. Deze actie loopt tot en met 4 augustus 2019.

  AEG T7DB83GS warmtepompdroger

  AEG Lavatherm T7DB83GS warmtepompdrogerr met energieklasse A+, elektronische besturing en een vulgewicht van 8 kg. De T7DB83GS heeft onder andere een startuitstel functie, een reverserende draairichting en een groot LCD display met tekst in het Nederlands. Met sensordroger: de droger voelt wanneer de gewenste droogtegraad is bereikt: De droger stopt automatisch wanneer de ingestelde droogtegraad is bereikt. Tevens beschikt de warmtepompdroger over het ProSense technologie, een ProTex trommel en speciale programma's voor verschillende textielsoorten waarbij de reverserende trommel zorgt voor minder kreuken. Verder met indicaties voor antikreuk/einde, afkoelfase, drogen en indicaties voor condensor reinigen - legen reservoir en zeef.

  Wollen truien, katoenen T-shirts, zakelijke overhemden - de kleding die je dag in, dag uit draagt - hebben speciale verzorging nodig zodat ze ook speciaal blijven aanvoelen. Met AEG SensiDry®-technologie worden droogtijden ingekort en wordt de temperatuur laag gehouden, zodat kleding nooit wordt blootgesteld aan onnodige hitte. Dit zorgt ervoor dat de kledingstukken die je vaak draagt elke dag weer ogen en aanvoelen als nieuw. Verder met indicaties voor  antikreuk/einde, afkoelfase, kastdroog, drogen, extra droog, strijkdroog en indicaties voor condensor reinigen - legen reservoir en zeef.

  Extra lange antikreukfase na elk programma
  Als je het wasgoed niet meteen uit de droger kunt halen wanneer het programma is afgelopen, zorgt de antikreukfase ervoor dat het wasgoed niet gaat kreuken.

  Reverserende RVS trommel
  De AEG T7DB83GS warmtepompdroger werkt met een reverserende trommelbeweging. Hierdoor kun je grote stukken wasgoed drogen met een verminderde kans op het in elkaar draaien. Het droogresultaat is gelijkmatiger dan bij trommels die maar één kant op draaien.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseMax. belading (kg)StartuitstelGarantie

  toegevoegd aan winkelmand