AEG T65771NIH1 warmtepompdroger
 • Uitverkocht

  AEGT65771NIH1 warmtepompdroger

  583.-
  3 reviews
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Warmtepompdrogers
  meer informatie

  Wil je meer informatie over deze AEG warmtepompdroger? Klik dan hier >


  AEG T65771NIH1 warmtepompdroger

  AEG T65771NIH1 warmtepompdroger met energieklasse A++, en een vulgewicht van 7 kg. De T65771NIH heeft onder andere een startuitstel functie, resttijdindicatie op het display en geeft een eindsignaal. Met diverse speciale droogprogramma's waaronder Anti-kreuk, jeans, kussens, tijdgestuurd, sportkleding, wol en/of zijde. Tevens beschikt de warmtepompdroger over het OptiSense systeem, 2-in-1 ÖKOFlow filtersysteem, en een Pro Tex trommel. De elektronische vochtmeting en indicaties voor: condensor, reservoir, zeef maken deze droger compleet. Ook stopt de T65771NIH1 automatisch dankzij de sensordroger wanneer de ingestelde droogtegraad is bereikt. Verder ontbreken een LED binnenverlichting, een optisch en akoestisch signaal bij einde programma en een kinderbeveiliging niet. De deur kan naar keuze (door jezelf) links of rechtsdraaiend worden gemonteerd.

  OptiSense systeem
  Het OptiSense-systeem met speciale vochtigheidssensoren past het energieverbruik en de duurtijd aan de omvang van de lading, en zorgt zo voor de hoogste doeltreffendheid in elke situatie - zowel voor een volledige lading als voor het drogen van enkele kledingstukken.

  ÖKOFlow filtersysteem
  2-in-1 ÖKOFlow filter. Dankzij het ÖKOFlow systeem bevatten AEG warmtepompdrogers slechts één filter dat moet worden schoongemaakt in plaats van twee filters, wat het geval is bij conventionele warmtepompdrogers. Het nieuw ontworpen 2-in-1 filter verzamelt alle pluisjes die zich ophopen tijdens het drogen, en houdt deze vast. Na het drogen kun je het filter gemakkelijk uit de droger halen en schoonmaken. Dit is niet alleen erg praktisch, maar zorgt er ook voor dat je niet meer bang hoeft te zijn dat een tweede filter vergeten wordt. Dit alles betekent dat je kunt vertrouwen op een optimale doorstroming van lucht, waardoor de droger altijd laag is in energieverbruik.

  Speciale verzorging van fijne stoffen
  Het drogen van stoffen zoals wol en zijde kan moeilijk en tijdrovend zijn. Deze wasdroger heeft speciale programma's om dit probleem te voorkomen. Deze droogautomaat maakt alleen gebruik van milde warmte zodat je wollen en zijden kleding voorzichtig gedroogd worden en deze fijne stoffen mooi blijven.

  ProTex trommel
  Hoe groot ook de lading, en hoe delicaat ook de kleding, de ProTex droogautomaat zal elk kledingstuk op de zachtst mogelijke manier behandelen. XXL trommel met 3 tillers zorgt voor een zachte behandeling terwijl zijn intelligente OptiSense-systeem de cyclus aanpast aan het gewicht van de lading, zodat je kleding nooit te lang wordt gedroogd.

  Elektronische vochtmeting
  De droger stopt automatisch als de ingestelde droogtegraad is bereikt.

  Anti-Kreuk
  Extra lange anti-kreukfase na elk programma. Als je het wasgoed niet meteen uit de droger kunt halen wanneer het programma is afgelopen, zorgt Anti-Kreuk ervoor dat het wasgoed niet gaat kreuken. Met deze functie kun je 60 minuten extra toe voegen aan de standaard 30 minuten anti-kreukfase aan het eind van het droogproces.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseMaximale belading (kg)StartuitstelTrommelverlichtingGarantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  5(3 reviews)
  Meest recent

  Een vernieuwend product.

  Altijd even wennen aan een nieuw apparaat. Maar dat is bij deze wasdroger niet zo moeilijk. Fijn dat ik niet meer, zoals eerst, steeds het waterreservoir hoef te legen. En ook de instellingen die ik zelf kan wijzigen, maken dat ik een programma op maat kan hebben voor alle soorten was.

  Top droger

  Is een prima droger die z'n werk doet. Mooi vormgegeven en energiezuinig. Enige wat ik jammer vind is dat er niet standaard een setje bij zit om het water weg te laten lopen. Het omschudden gaat overigens ook prima omdat er een groot opvangreservoir zit wat makkelijk te legen is. Kortom een prima aankoop.

  AEG T65771NIH1 warmtepompdroger

  Wij hebben de AEG T65771NIH1 warmtepompdroger bij Wehkamp gekocht omdat de prijs aantrekkelijk was. En het mooie was de ene dag besteld en de andere dag bezorgd en netjes geplaatst waar wij hen wilden hebben. Na installatie gelijk gebruikt en onze ervaring is de AEG T65771NIH1 warmtepompdroger is een geweldige machine de was kwam er droog uit en heerlijk zacht uit En de verlichting in de droger geweldig. Hij is energie zuinig. En hij is makkelijk schoon te maken het is een aanrader voor wie een warmtepompdroger wil kopen. Henk

  toegevoegd aan winkelmand