AEG Special9 wasmachine
 • Uitverkocht
  meer informatie

  Wil je meer informatie over deze AEG wasmachine? Klik dan hier >


  Artikelomschrijving

  AEG Lavamat Special9 energiezuinige wasautomaat met een A+++ (-20%), energielabel, een vulopening van 34 cm en vulgewicht van maar liefst 9 kg! Voorzien met ProTex Plus, OptiSense was-systeem en besparende watertoevoersensor, een koolborstelvrije inverter motor met 10 jaar garantie en volledige waterbeveiliging met AquaControl. Deze machine heeft onder andere een sensorgeregelde waterdosering, 16 wasprogramma's en een stoomprogramma. Op het grote digitale display kun je verschillende functies instellen en aflezen namelijk: startuitstel functie, resttijdindicatie, programmakeuze en einde programma. Ook is de Special9 voorzien van een kinderbeveiliging zodat kleine vingertjes je instelling niet kunnen wijzigen.
   
  Maximaal vulgewicht: 9 kg
  Voldoende bewegingsruimte een vereiste voor een optimale verzorging van je wasgoed. Tere weefsels profiteren ervan en worden schoon zonder al te grote belasting. En als je veel of grote stukken wasgoed moet wassen dan komt zo grote trommel uitstekend uit.
   
  ProTex Plus
  De zachtste manier van wassen. Hoe groot ook de lading, en hoe delicaat ook de kleding, deze ProTex Plus wasmachine met Woolmark Gold-certificering zal elk kledingstuk op de zachtst mogelijke manier behandelen. Een XXL Soft Drum zorgt voor een zachte behandeling, terwijl zijn intelligente OptiSense-systeem de cyclus aanpast aan het gewicht van de lading. Bovendien lost de DirectSpray het wasmiddel snel op, en zorgt zo voor een gelijkmatige wassing en een meer doeltreffende spoel
   
  OptiSense was-systeem
  Het OptiSense-systeem past het energieverbruik, het waterverbruik en de lengte van het wasprogramma aan, afhankelijk van het aantal kg wasgoed. Dit zorgt voor de hoogste efficiëntie in elke situatie - zowel voor een volledige lading als voor het wassen van enkele kledingstukken. AEG wasmachines met het OptiSense-was-systeem zijn in vergelijking met andere wasmachines het meest zuinig tijdens het wassen met een halve belading.
   
  Sensorgeregelde waterdosering
  Het FUZZY-LOGIC systeem houdt je wasgoed in de gaten en analyseert eerst de hoeveelheid wasgoed die je wil wassen. Vervolgens wordt het gekozen programma van A tot Z aan de belading aangepast, dus je hoeft zelf geen keuze te maken voor halve of hele belading.

  Inverter motor: uiterst stil en duurzaam
  De Inverter Motor heeft een lager geluidsniveau, een langere levensduur en maakt betere wasresultaten in minder tijd mogelijk. De motor werkt zonder de gebruikelijke koolborstels. Deze typische, aan slijtage onderhevige, onderdelen van een wasmachine zijn vervallen. Dit leidt tot een langere levensduur en 10 jaar garantie op de motor.
   
  AquaControl systeem
  Deze wasmachine beschikt over het AquaControl systeem, de bescherming tegen waterschade. De dubbelwandige invoerslang en het overstromingspreventiesysteem zorgt dat er geen water weglekt. Mocht er toch water weglekken, brengt de alarm- en waterdetectieschakelaar in de gesloten basis je hiervan direct op de hoogte, zodat je de situatie direct onder handen kunt nemen.
   
  Stoomprogramma's 
  Deze speciale stoomprogramma's zijn ontwikkeld voor de momenten waarop een kledingstuk enkel hoeft worden opgefrist, en er geen volledige wasbeurt nodig is. Stoom helpt kreuken en plooien te verzachten en geuren op een veilige manier te verwijderen, zelfs voor kledingstukken die enkel naar de stomerij mogen.

  Specificaties

  Toerental (tpm)Maximale belading (kg)StartuitstelStoomwassenAandrijfmechanisme motorGarantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.5(4 reviews)

  wat is deze stil!!

  Bizar hoe stil een wasmachine kan zijn! Voor mij iets te stil want hierdoor vergeet ik dus dat de wasmachine überhaupt aan stond.. wasresultaten zijn goed maar ik gebruik altijd wel een tijdbesparend programma want anders duren de programma’s echt belachelijk lang! Prijs kwaliteit is goed omdat er 9 kg in past, daarom score ik overall 4 sterren. Niet wauw maar gewoon een prima wasmachine voor dit geld

  Geweldige machine!

  Heel gemakkelijk te bedienen machine met een ruime keuze aan programma's. Wast super schoon en met een fijne grote 9 kg trommel, ga ik van 5-6 X wassen naar 2-3 X wassen per week. Heerlijk!! Stoomprogramma is fijn en gebruik vaak het anti-allergie programma. Ook dekbedden en gordijnen wassen geen probleem meer. De service van de bezorgers was ook uitmuntend, niets was teveel. Al met al een hele fijne, super schoonwassende en stille wasmachine, waar we lang mee hopen te doen.

  Stille wasmachine met 9 kilo vilgewicht

  Onze eerste AEG wasmachine heeft het ruim 24 jaar volgehouden, dus weer gekozen voor een AEG. De nieuwe machine ziet er minder degelijk uit, met meer kunststof waaronder de kuip die bij de vorige van RVS was. Prijs / kwaliteit is prima. Degelijkheid lijkt minder dan bij de vorige wasmachine, geldt ook voor de knoppen.

  AEG Wasmachine Special9

  Een uitstekende wasmachine, welke volledig aan de verwachtingen voldoet. Super stil en zeer fraaie vormgeving. Zeer prettige bediening. Duidelijk. Kortom, absoluut geen spijt van deze koop

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Baby
  • Wonen & Slapen
  • Tuin & Klussen
  • Huishouden
  • Elektronica
  • Speelgoed & Games
  • Sport & Vrije Tijd
  • Mooi & Gezond
  • Sale