AEG RX9-2-6IBM robotstofzuiger, Zwart, Blauw

  AEGRX9-2-6IBM robotstofzuiger

  669.-
  nog 1 op voorraad

  AEG RX9-2-6IBM robotstofzuiger

  De stijlvolle AEG driehoekige robotstofzuiger zorgt voor een schoon huis. Ook als jij zelf weinig tijd hebt, je hoeft er namelijk zelf maar weinig voor te doen! De RX9-2-6IB beschikt over 3D Vision en kan dankzij de driehoekige vorm elk hoek en rand grondig schoonmaken. Met een laser en camera worden ruimtes in kaart gebracht, meubels getraceerd en voorwerpen handig ontweken. Het HEPA-filter zorgt dat fijnstof niet weer terug de kamer in komt, ideaal als je last hebt van allergieën.
   
  Uitstekende reinigingsprestaties

  Een blinkend schoon huis? De AEG gaat precies te werk en houdt stof en vuil binnenin goed vast. Hierdoor kom je geen stofje meer tegen. De robotstofzuiger kan een oppervlakte van 108 m² schoonmaken. Daarnaast kan hij moeiteloos over een deurdrempel tot 2 cm.

  AEG Wellbeing App
  Met de AEG Wellbeing app kun een starttijd instellen. Als je zelf niet thuis bent gaat de robotstofzuiger alsnog aan de slag!

  Gebruiksduur van 120 minuten
  Je kunt de robotstofzuiger na één keer laden maximaal 120 minuten gebruiken in de stille modus. Mocht de accu op zijn, dan gaat de AEG automatisch terug naar het laadstation om zichzelf op te laden.

  Verschillende borstels voor optimaal resultaat
  Deze handig stofzuiger beschikt over meerdere borstels voor een optimaal resultaat. De PowerBrush zijborstel zorgen voor een grondige reiniging in de hoeken, terwijl de XXL borstel aan de voorzijde een extra grote zuigmondopening heeft voor het grotere werk. De meegeleverde rubberen borstel zijn zeer geschikt voor harde vloeren of tapijt.
  lees meer

  Specificaties

  Oplaadstation
  Inhoud stofopvang (l)0,7
  Laadtijd (min)120
  Accuduur (min)120
  (H)EPA-filter
  Afstandsbediening
  Startuitstel
  bekijk alle specificaties
  StartuitstelGarantie

  Reviews (18)

  algemene beoordeling
  (18 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.