AEG RX9-2-4STN robotstofzuiger
 • -29%

  AEG RX9-2-4STN robotstofzuiger

  549.-je bespaart 230.95
  779.95adviesprijs
  nog 3 op voorraad

  AEG RX9-2-4STN robotstofzuiger

  De stijlvolle AEG driehoekige robotstofzuiger zorgt voor een schoon huis. Ook als jij zelf weinig tijd hebt, je hoeft er namelijk zelf maar weinig voor te doen! RX9-2-4STN beschikt over 3D Vision en kan dankzij de driehoekige vorm elk hoek en rand grondig schoonmaken. Met een laser en camera worden ruimtes in kaart gebracht, meubels getraceerd en voorwerpen handig ontweken. Het HEPA-filter zorgt dat fijnstof niet weer terug de kamer in komt, ideaal als je last hebt van allergieën. 

  Uitstekende reinigingsprestaties
  Een blinkend schoon huis? De RX9-2-4STN gaat precies te werk en houdt stof en vuil binnenin goed vast. Hierdoor kom je geen stofje meer tegen. De robotstofzuiger kan een oppervlakte van 60 m² schoonmaken. Daarnaast kan hij moeiteloos over een deurdrempel tot 2 cm.

  AEG Wellbeing App
  Met de AEG Wellbeing app kun een starttijd instellen. Als je zelf niet thuis bent gaat de robotstofzuiger alsnog voor jou aan de slag!

  Gebruiksduur van 70 minuten

  Je kunt de robotstofzuiger na één keer laden maximaal 70 minuten gebruiken in de stille modus. Mocht de accu op zijn, dan gaat de AEG automatisch terug naar het laadstation om zichzelf op te laden. Binnen 2,5 uur heb je een volledig
  opgeladen accu.

  Verschillende borstels voor optimaal resultaat
  Deze handig stofzuiger beschikt over meerdere borstels voor een optimaal resultaat. De PowerBrush zijborstel zorgen voor een grondige reiniging in de hoeken, terwijl de XXL borstel aan de voorzijde een extra grote zuigmondopening heeft voor het grotere werk. De meegeleverde rubberen borstel zijn zeer geschikt voor harde vloeren of tapijt.
  lees meer

  Specificaties

  Oplaadstation
  Inhoud stofopvang (l)0,7
  Laadtijd (min)150
  Accuduur (min)102
  (H)EPA-filter
  Afstandsbediening
  Startuitstel
  bekijk alle specificaties
  StartuitstelGarantie

  Reviews (22)

  algemene beoordeling
  (22 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.