AEG RDB72321AX koelvriescombinatie, Zilver

  AEGRDB72321AX koelvriescombinatie

  369.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  AEG RDB72321AX koelvriescombinatie

  AEG RDB72321AX superzuinige ruime koelvriescombinatie met energieklasse A++, een koelruimte van 180 liter en een vriesvak van 43 liter. Dankzij de ventilator in het koelgedeelte wordt de koude lucht gelijkmatiger verdeeld in de koelkast. Dit resulteert in een betere koelprestatie.  De RDB72321AX heeft onder andere , 3 verstelbare legplateaus (en 1 boven de groentelade) en een groentelade. Verder met een bewaartijd bij stroomuitval van 19 uur en een invriesvermogen van 3.0 kg per 24 uur. Tevens beschikt de koelvriescombinatie over anti-bacteriële deurrubber bescherming en LED binnenverlichting. Voorzien van vlekvrij-rvs uitgevoerde deuren gaan vingerafdrukken tegen, zo blijft het apparaat er als nieuw uitzien. De draairichting van de deuren kun je eenvoudig verwisselen en plaats je ‘m neer waar je wilt.

  LED binnenverlichting
  Vergeleken met de conventionele verlichting, voorziet de LED-verlichting op de achterzijde van de koelkast een meer efficiënte en mooiere verlichting van het compartiment.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is mogelijk dit zelf te doen of onze bezorger zet hem tegen een geringe vergoeding voor je om. Je kunt dit aangeven onder het kopje service.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseGeluidsniveau (dB)Garantie