AEG QX9-1-ANIM steelstofzuiger, Zwart, grijs

  AEGQX9-1-ANIM steelstofzuiger

  379.-
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  AEG QX9-1-ANIM steelstofzuiger

  De stilste en krachtigste 2-in-1 steelstofzuiger van AEG die net zo geavanceerd, comfortabel en krachtig reinigt als hij eruit ziet.

  Ontworpen voor topprestaties
  De QX9 met de praktische 2-in1-functie heeft een ergonomisch, modern design met hoogwaardige materialen en een aangename lederen greep. Het innovatieve Grab & Go-laadstation maakt het mogelijk om het laadstation eenvoudig te verwijderen en op te laden. Dankzij de vrijstaande parkfunctie is hij altijd bij de hand en in gebruik.

  Sterke prestaties
  De QX9 overtuigt met een hoge zuigkracht dankzij de innovatieve Cyclone-technologie. Met zijn 7 heldere LED-frontverlichting biedt hij ook in het donker een uitstekend zicht. De nieuw ontwikkelde elektrische zuigborstel reinigt elke vloerbedekking diep. Vuil en stof worden ook uit hoeken verwijderd door de zijopeningen.

  Geleidelijk aan stil
  De QX9 heeft 3 vermogensstanden en is de stilste AEG 2-in-1 steelstofzuiger tot nu toe. De reden hiervoor is het innovatieve geluidsontwerp met een continu geoptimaliseerde luchtstroom in het handstuk en een bijzonder efficiënte geluidsreductie.

  Geavanceerde borstelreinigingsfunctie
  Gepatenteerde automatische BrushRollClean borstelreinigingsfunctie voor een schone en effectieve borstelrol.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie