AEG ProSense L6WB86JW wasdroogcombinatie
 • betaal later

  AEGProSense L6WB86JW wasdroogcombinatie

  669.-
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  AEG ProSense L6WB86JW wasdroogcombinatie

  Stel met deze AEG L6WB86JW was-droogcombinatie simpel één van de 14 was- en droogprogramma's in. Deze 6000 serie biedt een all-in-one oplossing voor de was, zelfs voor wol- en fijne was.

  Wassen, drogen, dragen. In één keer
  De in-één-cyclusmodus, met de automatische overschakeling van wassen naar drogen, kan worden toegepast op vijf verschillende programma's. Verzorging van jouw favoriete kleding gegarandeerd, in minder stappen.

  ProSense-technologie
  ProSense past de instellingen van de was-droogcombinatie automatisch aan de lading in de trommel aan, waardoor jouw kleding de verzorging krijgt die het verdient. De wasprogramma's op maat kunnen tot 30% energie besparen bij het wassen en drogen van kleinere ladingen.

  Was op jouw tijd
  Was en droog je kleding, inclusief fijne en wolwas, zonder zelf de was van de ene in de andere machine te stoppen. De twee snelle wasprogramma’s zorgen ervoor dat je efficient kan wassen, zelfs als je het druk hebt. Kies het wasprogramma van 20 minuten voor ladingen tot 3 kg. Of het NonStop-wasprogramma van een uur, die zorgt voor een snelle, all-in-one service voor ladingen van 1 kg.

  Verminder kreukels met stroom
  Verminder kreukels en fris kleding op met de kracht van natuurlijke stoom. Het programma van 25 minuten helpt de vezels van je favoriete kledingstukken te verzachten, en zorgt ook voor minder vermoeiend strijken.

  Zoek je een was-droogcombinatie die automatisch overschakelt van wassen naar drogen? En je kleding minder kreukt met de kracht van natuurlijke stoom? Dan is deze combinatie de beste keus voor jou!
  lees meer

  Specificaties

  MerkAEG
  Soort artikelWasdroogcombinatie
  FabriekstypeProSense L6WB86JW
  Type laderVoorlader
  EnergieklasseE
  Toerental (tpm)1600
  Max. belading (kg)8
  bekijk alle specificaties
  Toerental (tpm)Max. belading (kg)StoomwassenStartuitstelGarantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.