AEG ÖKOMix L8TEN73 wasmachine
 • uitverkocht

  AEGÖKOMix L8TEN73 wasmachine

  729.-
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  AEG ÖKOMix L8TEN73 wasmachine

  Met de ÖKOMix-technologie in de 8000 serie bovenlader wasmachines van AEG wordt elke naad, vezel en draad van fijne kledingstukken gewassen en verzorgd, zelfs in kortere cycli. Hun kwaliteit wordt beschermd - allemaal in één keurig ruimtebesparend formaat.

  Elke vezel gewassen en beschermd
  Met ÖKOMix wordt elk spoor van wasmiddel en wasverzachter gemengd met water, opgelost en volledig geactiveerd voor het in de trommel terechtkomt. De eerste wasmachinetechnologie ooit die wasmiddelen en wasverzachters volledig gelijkmatig verdeelt, zodat elke vezel wordt bereikt, gereinigd en verzorgd.

  Een efficiëntere dagelijkse was
  ÖKOPower is het dagelijke wasprogramma dat je alles biedt wat je nodig heeft. Was kleding in slechts 59 min. met geweldige resultaten en minder energieverbruik. Het is het ideale programma voor dagelijks gebruik zonder in te boeten op prestaties of duurzaamheid.

  Minder strijkwerk. opgefriste kleding
  Met de ProSteam-technologie kun je een wascyclus afronden met stoom om kreuken te verminderen, of een apart stoomprogramma gebruiken om jouw kleding op te frissen, zodat je dag na dag moeiteloos een frisse afwerking verkrijgt.

  Verzorging van kleding. water- en energiebesparing
  Met de ProSense-technologie wordt elke lading gewogen, om de cyclus op maat aan te passen. Deze wordt afgestemd op de minimale tijd die noodzakelijk is voor een complete reiniging. Hierdoor wordt slijtage beperkt en worden de kleuren van jouw klassiekers beschermd.

  ÖKOIinverter motor, het laagste energieverbruik
  De energie-efficiënte ÖKOInverter-motor biedt je de hoogste efficiëntie en duurzaamheid, en zorgt voor de beste prestaties, ongeacht het programma dat je selecteert.
  lees meer

  Specificaties

  MerkAEG
  FabriekstypeÖKOMix L8TEN73
  Type laderBovenlader
  EnergieklasseD
  Toerental (tpm)1300
  Max. belading (kg)7
  Startuitstel
  bekijk alle specificaties
  Toerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelStoomwassenGarantie

  Reviews (3)

  algemene beoordeling
  (3 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.