overzicht
AEG LX7-1-WR-P stofzakloze stofzuiger

  AEGLX7-1-WR-P stofzakloze stofzuiger

  134.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  AEG LX7-1-WR-P stofzakloze stofzuiger

  De AEG stofzakloze LX7-1-WR-P stofzuiger maakt gebruik maakt van een cycloontechnologie en is uitgevoerd met Silence Pro System om schoon te maken zonder lawaai. Met het hygiëne-filter, is LX7-1-WR-P perfect uitgerust om allergenen en andere verontreinigende stoffen in de lucht aan te kunnen. Verder wordt er bij deze stofzuiger een Parketto Pro-parketzuigmond, voor harde vloeren, meegeleverd. De LX7-1-WR-P heeft onder andere een vermogen van 800 watt, een wasbaar hygiëne filter (met Clean Air Filtration) en een actieradius van 9 meter. Het stof en vuil wordt in oogwenk verwijderd in de 1.4 liter stofcontainer. Neem het compartiment er gewoon uit en maak het compartiment leeg in je vuilcontainer. Deze stofzuiger wordt geleverd met een roestvrij stalen telescopisch buis en een zuigmond voor meubels en kieren die aan de handgreep te bevestigen is. En dankzij de vermogensregelaar kan je zuigen met de kracht die je op dat moment nodig hebt. De LX7-1-WR-P is uitgevoerd met rubberen wielen, stootrand, dus zuinig met je meubels en muren en kan horizontaal of verticaal geparkeerd worden!

  Silence Pro System
  Schoonmaken zonder lawaai, zeg nu zelf, wie wil dat niet. De SilentPerformer Cyclonic is met stilte in het achterhoofd ontworpen. De motor met geoptimaliseerde lawaaidemping zorgt samen met de constructie van de houder en het nieuwe DustPro stille mondstuk voor een rustigere schoonmaakbeurt - zonder in te boeten aan prestaties.

  Clean Air Filtration
  Met het hygiëne- of allergie plus-filter, is de SilentPerformer Cyclonic perfect uitgerust om allergenen en andere verontreinigende stoffen in de lucht aan te kunnen. En dat is meer dan een prettig gevoel.

  Telescopische buis met vergrendeling
  De lengte van de buis kan worden aangepast aan jouw lengte en het is gemakkelijk om de buis te ontgrendelen om de slang te gebruiken met de accessoires, bijvoorbeeld bij het schoonmaken van de banken.

  Bijgeleverde borstels
  - DustPro Silent-zuigmond
  - Parketto pro zuigmond
  - Kieren/meubelmondstuk bevestigd aan de handgreep
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  toegevoegd aan winkelmand