• uitverkocht

  AEG luchtreiniger

  224.95
  Uitverkocht

  Mail mij als mijn maat weer beschikbaar is

  AEG luchtreiniger

  De AX31-201GY luchtreiniger van AEG haalt stof uit de lucht en zorgt voor filtratie van de lucht. Het stijlvolle en subtiele model past in elke (woon)kamer. Daarnaast verplaatst je hem gemakkelijk dankzij een gewicht van slechts 2,5 kg. Het apparaat is geschikt voor ruimtes tot 40m². De luchtreiniger haalt stof, bacteriën, virussen, huidschilfers van huisdieren, alle soorten pollen, schimmelsporen, organische stoffen en huishoudelijke geuren uit de lucht.

  Efficiënte filtratie
  De AEG is uitgerust met een meerlaagsfilter dat fijnstof, geuren en schadelijke stoffen in de lucht verwijdert en twee vervangingsmeldingen geeft. De levensduur van het filter is maximaal 12 maanden op basis van een gebruiksduur van 8 uur per dag.

  Weinig geluid
  Met een geluidsniveau van slechts 25 dB(A) in slaapstand zul je bijna niet doorhebben dat de luchtreiniger in de kamer staat. Ideaal voor in de slaapkamer! Mocht je hem op de maximale snelheid aanzetten dan is het geluidsniveau 50 dB(A).

  Makkelijk te bedienen
  De luchtreiniger beschikt over drie verschillende standen. Door middel van vier kleuren wordt de luchtkwaliteit aangegeven, van rood tot groen. Dit zie je via het intuïtieve bedieningspaneel op de bovenkant van de luchtreiniger. Dankzij de ingebouwde lasersensoren verandert de AX3 automatisch naar de juiste stand voor een efficiënte filtratie.
  lees meer

  Specificaties

  Geluidsniveau (dB)49
  Type filterAX3 Breeze Filter
  Hoogte (cm)38
  Breedte (cm)24
  Diepte (cm)24
  KleurGrijs
  MerkAEG
  bekijk alle specificaties
  Geluidsniveau (dB)Garantie

  Reviews (24)

  algemene beoordeling
  (24 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.