overzicht
AEG L9WE06CB wasdroogcombinatie
 • Uitverkocht

  AEGL9WE06CB wasdroogcombinatie

  1599.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle wasmachines

  AEG L9WE06CB wasdroogcombinatie

  AEG L9WE06CB wasdroogcombinatie met een vulgewicht van 10 kg voor wassen en 6 kg voor drogen en het superzuinge energielabel A (-40%). Handig als je geen ruimte voor 2 machine’s hebt om je was te doen. Deze wasdroogcombinatie droogt en wast 6 kg aan wasgoed, en mocht je meer was hebben, doe je het gewoon na elkaar. Voor kleinere wassen is er een speciaal Non Stop 3h/3kg-programma –deze doet maar drie uur over het wassen en drogen van 3 kg wasgoed. De eenvoudigste manier om voor uw kleding te zorgen - zonder gedoe.  Deze baanbrekende ÖKOKombi wasdroger met SensiDry®-technologie past het systeem aan op verschillende stoffen, of het nu om fijne, wollen of outdoorkleding gaat. De warmtepomptechnologie regelt de temperaturen en de trommelbewegingen om te garanderen dat alles gelijkmatig wordt gewassen en gedroogd.

  Verder is deze machine is voorzien van het ProTex systeem in combinatie met een Woolmark Blue certificering. Dit certificaat heeft aan dat zelfs je wollen kleding veilig gewassen en gedroogd kan worden. De AEG L9WE06CB heeft onder andere een startuitstel functie op het LCD display en geeft een eindsignaal. Stoom kan worden gebruikt voor droge, gewassen of eenmaal gedragen wasgoed op te frissen. Deze programma's kunnen kreukels en luchtjes verminderen en het wasgoed zachter maken. Tevens beschikt de wasdroogcombinatie over het DualSense technologie en het OptiSense systeem, beladingsherkenning, een onbalans correctiesystem, een spoelstop, een Aquastop en een instelbaar toerental tot 1600tpm. Dankzij het Silent System is het geluidsniveau van deze machine bij wassen slechts 51 dB en bij centrifuren slechts 77 dB.

  Verfrist en ontkreukt
  Zelfs de meest delicate kledingstukken Wanneer een kledingstuk slechts moet worden opgefrist, en geen volledige wasbeurt vereist, dan zijn deze speciale stoomprogramma's exact wat je zoekt. Stoom helpt bij het veilig gladmaken van kreuken en verwijderen van geurtjes.

  Wassen en drogen op maat
  De DualSense-technologie in deze was/droogcombinatie bied je unieke was- en droogprogramma's voor fijne was en wollen handwas, dankzij lagere droogtemperaturen en zachte trommelbewegingen. Het speciale wolprogramma is het eerste op de mark dat het Woolmark Blue-certificaat krijgt omdat het wollen handwas gelijkmatig wast en droogt.

  OptiSense systeem
  Nu weet je zeker dat elk kledingstuk op de juiste manier gewassen wordt. OptiSense-technologie maakt gebruik van speciale sensoren om je lading te wegen, zowel aan het begin van als tijdens de cyclus, om zo de duur, het energieverbruik en de waskracht te optimaliseren. Hierdoor zullen je kleren nooit te lang gewassen of gedroogd worden, zelfs niet bij halve ladingen.

  Energie
  - Energieverbruik per jaar alleen wassen, 180 kWh (per jaar – 200 maximale beladingen)
  - Energieverbuik per jaar (wassen en drogen) 814 kWh (per jaar – 200 maximale beladingen)
  - Energie-efficiëntieklasse A (-40%)
  - Energieverbruik (alleen wassen) (kWh) 0,9 kWh
  - Energieverbuik (wassen en drogen volle belading) (kWh) 4,07 kWh
  - Wasprestatieklasse A
  - Waterverbruik per jaar (wassen) 15000 (200 maximale beladingen)
  - Waterverbuik per jaar (wassen en drogen) 15.400 (200 maximale beladingen)
  - Geluidsniveau drogen 66 dB
  - Geluidsniveau centrifugeren 77 dB
  - Geluidsniveau wassen 51 dB
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseToerental (tpm)Max. belading (kg)StoomwassenStartuitstelAandrijfmechanisme motorGarantie

  toegevoegd aan winkelmand