AEG L9FENS96 SoftWater wasmachine
 • uitverkocht

  AEGL9FENS96 SoftWater wasmachine

  839.-
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Nu met 100.- tegoed

  Nu met 100.- tegoed

  te besteden bij ICI Parix XL na aankoop van deze AEG. Geldig t/m 31 december 2021.Hoe werkt de actie? Ga naar https://www.aeg.nl/local/promotions/ - en klik op de betreffende promotie en registreer je aankoop. Meer info vind je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  AEG L9FENS96 SoftWater wasmachine

  De AEG L9FEN96 wasmachine heeft 9 kg vulgewicht en beschikt over Softwater-technologie. Deze technologie onthardt het water zodat zelfs bij lage temperatuur wasmiddel en wasverzachter optimaal hun werk kunnen doen. Zo bescherm je jouw favoriete kleding tegen kleurvervaging.

  Softwater-technologie
  De wasmachines van de 9000-serie, onder anderen deze AEG L9FEN96 zuiveren en verzachten het water. Kraanwater bevat namelijk mineralen die schadelijk kunnen zijn voor stoffen. De wasmachine beschikt als eerste ter wereld over technologie die deze mineralen verwijdert. De ionenuitwisselingsfilters zorgen ervoor dat het water dat in de trommel terechtkomt van optimale kwaliteit is. De ÖKOMix-technologie lost zowel wasmiddel als wasverzachter vooraf op in water, zodat ze op de meest efficiënte wijze gebruikt worden.

  Bespaar water en energie
  Met de ProSense-technologie wordt elke lading in de wasmachine automatisch gewogen om het programma op maat af te stemmen (met de minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat). Slijtage wordt verminderd en jouw favoriete basics blijven mooi. Ook hoeft jouw wasmachine niet altijd helemaal vol te zitten.

  Minder strijken, frissere kleding!
  Deze AEG wasmachine gebruikt stoom om gekreukte kledingstukken snel en eenvoudig op te frissen zodat je ze meteen weer kan dragen. De korte stoomprogramma’s verwijderen veilig alle geurtjes en verminderen kreukels in droge stoffen. Of rond een wasbeurt af met een behoedzame stoomcyclus zodat je jouw kleding nauwelijks meer hoeft te strijken.

  Ben je op zoek naar een wasmachine met tijdbesparende opties? Veel verschillende wasprogramma’s? En een machine die er voor zorgt dat jouw kleding zachter aanvoelt en het beste uit het wasmiddel haalt? Dan is deze AEG L9FEN96 wasmachine een top keuze voor jou!
  lees meer

  Specificaties

  MerkAEG
  FabriekstypeL9FENS96
  Type laderVoorlader
  EnergieklasseA
  Toerental (tpm)1600
  Max. belading (kg)9
  Startuitstel
  bekijk alle specificaties
  EnergieklasseToerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelStoomwassenGarantie

  Reviews (35)

  algemene beoordeling
  (35 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.