AEG L8WE06CS wasdroogcombinatie
 • 5 jaar garantie

  AEGL8WE06CS wasdroogcombinatie

  878.-
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  5 Jaar garantie

  5 Jaar garantie

  op deze premium C-model AEG machine. Deze actie loopt t/m 31 december 2020 Hoe werkt de actie? Registeer binnen 3 maand na aankoop op: https://www.mijnapparaten.nl/AEG/Acties/5-jaar-fabrieksgarantie-Premium-wasmachines-en-drogers

  AEG L8WE06CS wasdroogcombinatie

  AEG L8WE06CS wasdroogcombinatie met een vulgewicht van 10 kg voor wassen en 6 kg voor drogen en energielabel A. Biedt de beste resultaten en de veiligste verzorging van je  wasgoed. Een ideale oplossing als je geen ruimte voor 2 machines hebt. De L8WE06CS was/droogcombinatie is voorzien van de ÖKOMix-technologie - een unieke technologie die in een wasbeurt je kleding volledige bescherming biedt. De gepatenteerde ÖKOMix-technologie garandeert het meest gelijkmatige was- en droogproces in een moeite door. Anders dan andere mengt onze machine wasmiddel en wasverzachter afzonderlijk voor in het water om zo het meest effectieve mengsel de trommel binnen te laten stromen. Dit betekent dat ze zijn geactiveerd voordat ze op de stoffen terechtkomen en je kleding zo voorbereidt op de grondigste wassing en gelijkmatige droging. Iedere vezel wordt bereikt en volledig beschermd. Het ÖKOPower NonStop 4h/6kg-programma biedt de meest efficiënte was- en droogcycli in de kortst mogelijke tijd.

  DeL8WE06CS is ontworpen om in vier uur tijd 6 kg wasgoed te wassen en te drogen  met besparing van zowel tijd als energie. Verder is de machine voorzien van het ProTex systeem in combinatie met een Woolmark Blue certificering. Dat betekent dat je zelfs je kostbare wollen en fijne handwas veilig kunt wssen en drogen.De AEG  L8WE06CS heeft onder andere een startuitstel functie, een resttijdindicatie op het digitale display en geeft een eindsignaal. Met 4 droogprogramma's en 8 wasprogramma's waaronder een wolprogramma voor wassen en drogen en een kort programma. Tevens beschikt de wasdroogcombinatie over het DualSense technologie, een weegautomaat, beladingsherkenning, een onbalans correctiesystem, een spoelstop, een Aquastop bij een instelbaar toerental tot 1600tpm. Het geluidsniveau van deze machine bij wassen is slechts 51 dB en bij centrifugeren slechts 77 dB. Verder voorzien van een Inverter koolborstelvrije motor met 10 jaar fabrieksgarantie.

  Stoomfunctie -verfrist en ontkreukt zelfs de meest delicate kledingstukken 
  Wanneer een kledingstuk slechts moet worden opgefrist, en geen volledige wasbeurt vereist, dan zijn deze speciale stoomprogramma's exact wat je zoekt. Stoom helpt bij het veilig gladmaken van kreuken en verwijderen van geurtjes.

  Wassen en drogen op maat
  De DualSense-technologie in deze was/droogcombinatie bied je unieke was- en droogprogramma's voor fijne was en wollen handwas, dankzij lagere droogtemperaturen en zachte trommelbewegingen. Het speciale wolprogramma is het eerste op de mark dat het Woolmark Blue-certificaat krijgt omdat het wollen handwas gelijkmatig wast en droogt.

  Weegautomaat
  Nu weet je zeker dat elk kledingstuk op de juiste manier gewassen wordt. De weegautomaat maakt gebruik van speciale sensoren om je lading te wegen, zowel aan het begin van als tijdens de cyclus, om zo de duur, het energieverbruik en de waskracht te optimaliseren. Hierdoor zullen je kleren nooit te lang gewassen of gedroogd worden, zelfs niet bij halve ladingen.

  ProTex 
  Ongeacht hoe delicaat je kleding is, de unieke Protex was/droogcombinatie met Woolmark Blue-certificaat (voorheen bekent als Woolmark Gold) voor zowel wassen als drogen behandelt elk kledingstuk op de zachtst mogelijke manier. Zijn XXL Soft Drum zorgt voor een zachte behandeling, terwijl zijn intelligente OptiSense-systeem de cyclus aanpast aan het gewicht van de lading, zodat je kleding nooit te lang wordt gewassen of gedroogd.

  Inverter motor

  De Inverter motor is het innovatieve hart van deze warmtepompdroger. Deze werkt stiller, heeft een langere levensduur en maakt betere droogresultaten in minder tijd mogelijk. De motor is nieuw ontworpen en functioneert zonder de gebruikelijke koolborstels. Het ontbreken van deze aan slijtage onderhevige onderdelen leidt tot een gegarandeerd langere levensduur. Daarom krijg je nu 10 jaar garantie op de Inverter motor.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseToerental (tpm)Max. belading (kg)StoomwassenStartuitstelAandrijfmechanisme motorGarantie