AEG L7WE96ES wasdroogcombinatie
 • uitverkocht

  AEG L7WE96ES wasdroogcombinatie

  849.-je bespaart 400.-
  1249.-adviesprijs
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  AEG L7WE96ES wasdroogcombinatie

  AEG L7WE96ES wasdroogcombinatie met een vulgewicht van 9 kg voor wassen en 6 kg voor drogen en energielabel A. Biedt de beste resultaten en de veiligste verzorging van je  wasgoed. Een ideale oplossing als je geen ruimte voor 2 machines hebt. De machine is voorzien van het ProTex systeem in combinatie met een Woolmark Blue certificering. Dit certificaat heeft aan dat zelfs je wollen kleding veilig gewassen en gedroogd kan worden. De AEG L7WE96ES heeft onder andere een startuitstel functie op het LCD display en geeft een eindsignaal. Met 4 droogprogramma's en 6 wasprogramma's waaronder een wolprogramma voor wassen en drogen en een kort programma.  Je hebt zelfs de mogelijkheid om 1 kg kleding in 1 uur te wassen en te drogen. Handig als je een feestje hebt en dat ene jurkje toch nog aan wilt. Ook heb je stoomprogramma’s tot je beschikking. Stoom kan worden gebruikt voor droge, gewassen of eenmaal gedragen wasgoed op te frissen. Deze programma's kunnen kreukels en luchtjes verminderen en het wasgoed zachter maken. Tevens beschikt de wasdroogcombinatie over het DualSense technologie en het OptiSense systeem, beladingsherkenning, een onbalans correctiesystem, een spoelstop, een Aquastop en een instelbaar toerental tot 1600tpm. Dankzij het Silent System is het geluidsniveau van deze machine bij centrifuren slechts 76 dB.

  Verfrist en ontkreukt
  Zelfs de meest delicate kledingstukken Wanneer een kledingstuk slechts moet worden opgefrist, en geen volledige wasbeurt vereist, dan zijn deze speciale stoomprogramma's exact wat je zoekt. Stoom helpt bij het veilig gladmaken van kreuken en verwijderen van geurtjes.

  Wassen en drogen op maat
  De DualSense-technologie in deze was/droogcombinatie bied je unieke was- en droogprogramma's voor fijne was en wollen handwas, dankzij lagere droogtemperaturen en zachte trommelbewegingen. Het speciale wolprogramma is het eerste op de mark dat het Woolmark Blue-certificaat krijgt omdat het wollen handwas gelijkmatig wast en droogt.

  OptiSense systeem
  Nu weet je zeker dat elk kledingstuk op de juiste manier gewassen wordt. OptiSense-technologie maakt gebruik van speciale sensoren om je lading te wegen, zowel aan het begin van als tijdens de cyclus, om zo de duur, het energieverbruik en de waskracht te optimaliseren. Hierdoor zullen je kleren nooit te lang gewassen of gedroogd worden, zelfs niet bij halve ladingen.
  lees meer

  Specificaties

  Toerental instelbaar
  Centrifugesnelheid (max)1600
  Aquastop
  Spoelstop
  Aantal droogprogramma's4
  Anti-kreuk fase
  Startuitstel
  bekijk alle specificaties
  StartuitstelMax. belading (kg)StoomwassenGarantieToerental (tpm)

  Reviews (10)

  algemene beoordeling
  (10 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.