AEG L7WE76EBI wasdroogcombinatie
 • uitverkocht

  AEGL7WE76EBI wasdroogcombinatie

  1099.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  150.- ICI PARIS XL tegoed

  150.- ICI PARIS XL tegoed

  bij deze AEG. Deze actie is geldig t/m 31 december 2020. Hoe werkt de actie? Ga na aankoop naar - aeg.nl/acties - en claim je ICI PARIS XL tegoed. Meer informatie lees je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  AEG L7WE76EBI wasdroogcombinatie

  AEG DualSense L7WE76EBI inbouw wasdroogcombinatie met een vulgewicht van 7 kg voor wassen en 4 kg voor drogen en energielabel A. Biedt de beste resultaten en de veiligste verzorging. Een ideale oplossing als je geen ruimte voor 2 machines hebt. In slechts een uur zijn outfits klaar om gedragen te worden dankzij het NonStop 60-minuten-programma. Kleine ladingen kunnen makkelijk in 1 cyclus gewassen en gedroogd worden. Biedt absoluut gemak en boet niet in aan zorg.

  De machine is voorzien van het ProTex systeem in combinatie met een Woolmark Blue certificering. Dit certificaat heeft aan dat zelfs je wollen kleding veilig gewassen en gedroogd kan worden. De DualSense L7WE76EBI inbouw wasdroogcombinatie heeft onder andere een startuitstel functie op het LCD display.  En de DualSense-technologie past de cyclusinstellingen aan de soorten stoffen in de trommel aan. Kleding wordt gewassen en gedroogd op de perfecte temperatuur met optimale bewegingen van de trommel. Elk item behoudt zijn vorm en maat. In 1 cyclus. En het stoomprogramma frist kleding op zonder een volledige wascyclus. De stoom in de trommel maakt de vezels zachter, vermindert kreuken, wat minder strijken betekent. En dit voorkomt dat kleding te veel gewassen wordt en er dus langer beter uitziet.

  Verder heb je 14 programma’s tot je beschikking te weten: katoen, katoen eco, synthetica, fijne was, stoom, centrifugeren/pompen, spoelen, machine Clean, anti-allergie, sportkleding, outdoor, denim, nonStop 60min, handwasprogramma en een wol programma. Het toerental (1600 tpm) is aan te passen. En aan beveiliging is ook gedacht met de overloopbeveiliging met Aquacontrol.

  Energie
  - Energieverbruik per jaar alleen wassen, 160 kWh (per jaar; 200 maximale beladingen)
  - Energieverbuik per jaar (wassen en drogen) 940 kWh (per jaar; 200 maximale beladingen)
  - Energie-efficiëntieklasse : A
  - Energieverbruik (alleen wassen) (kWh) 0,8 kWh
  - Energieverbuik (wassen en drogen volle belading) (kWh) 4,7 kWh
  - Wasprestatieklasse A
  - Waterverbruik per jaar (wassen) 10400 (200 maximale beladingen)
  - Waterverbuik per jaar (wassen en drogen) 19.000 (200 maximale beladingen)
  - Geluidsniveau drogen 52 dB
  - Geluidsniveau centrifugeren 70 dB
  - Geluidsniveau wassen 46 dB
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseToerental (tpm)Max. belading (kg)StoomwassenStartuitstelAandrijfmechanisme motorGeluidsniveau (dB)Garantie