AEG L7FENQ96 AutoDose wasmachine
 • best getest

  AEGL7FENQ96 AutoDose wasmachine

  829.-
  vandaag besteld, maandag in huis
  Beste uit de test

  Beste uit de test

  door de Consumentenbond in november 2020.

  energielabel info

  energielabel info

  bij sommige apparaten ontvang je een dubbel energielabel i.v.m. nieuwe regelgeving. Per 1 maart wijzigen de energieclassificaties. Meer info lees je op deze pagina energielabel informatiepagina

  AEG L7FENQ96 AutoDose wasmachine

  AEG L7FENQ96 super energiezuinige AutoDose wasautomaat met een A+++  energielabel, slechts 152 kWh/ per jaar, 1600 toeren (regelbaar) en vulgewicht van maar liefst 9 kg! En je kunt deze machine via de AEG Care-app bedienen. Verbind je machine met je smartphone en bedien met de telefoon van waar  je maar wilt. Zodat de machine klaar is wanneer jij er aan toe bent. Je ontvangt ook een melding op je smartphone wanneer hij klaar is met de was. Je kunt gebruik maken van de Care Advisor (zorg adviseur) – je voert simpel textielsoort, kleur en mate van vervuiling in en je ontvangt een aanbevolen wasprogramma – zelfs voor speciale was. Ook kun je veel gebruikte favoriete programma’s opslaan. Je leert en krijgt meer inzicht in waslabels en toegang tot extra instellingen en functies. En je hebt als je de app gebruikt toegang tot extra wasprogramma's en nieuwe functies zodat je machine altijd bij de tijd blijft.

  Verder is deze machine voorzien van AutoDose dit betekent dat je nooit teveel of te weinig wasmiddel gebruikt. Door de intelligente AutoDose-technologie worden precies de juiste hoeveelheden wasmiddel en wasverzachter toegevoegd aan de wasbeurten. Te veel of te weinig doseren kan er voor zorgen dat de was vaal wordt en vezels beschadigd raken, waardoor kleding vorm en kleur verliest en er niet meer als nieuw uitziet. De nieuwe AEG AutoDose-technologie zorgt voor de beste reiniging en zorgt voor kleding, op een intelligente en accurate manier.

  Deze machine wast gelijkmatiger dankzij ProSense®-technologie, hiermee wordt elke lading automatisch gewogen om het programma op maat af te stemmen - met de minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat. Slijtage wordt verminderd en je basics blijven mooi. Het AutoDose systeem van AEG is voor elk (vloeibaar) wasmiddel geschikt, dus gebruik gewoon je favoriete, vertrouwde wasmiddel en wasverzachter in de AutoDose compartimenten. *Extra configuraties voor het gebruik van een specifiek wasmiddel voor het instellen van compartiment 2 worden beschreven in de gratis MyAEG app te downloaden in de Google Play Store en de App Store

  Je hebt de keuze uit o.a. de volgende wasprogramma's: Katoen, Katoen Eco, Synthetica, Fijne was, Wol/zijde, Stoom, Anti-Allergie, 20Min 3Kg, Outdoor, Jeans, Machine reinigen, Gemakkelijk strijken, Jeans, Beddegoed, Dekens, Sport, Handdoeken, Fleece, Gordijnen en spoelen, afpompen, Centrifugeren.  Op het grote digitale display kun je verschillende functies instellen en aflezen namelijk: startuitstel functie, programmakeuze en einde programma. Wat betreft de beveiliging is de L7FENQ96 ook goed uitgerust met een overloopbeveiliging door Aquacontrol (met alarm) en met een kinderbeveiliging zodat kleine vingertjes je instelling niet kunnen wijzigen.

  AquaControl systeem
  Deze wasmachine beschikt over het AquaControl systeem, de bescherming tegen waterschade. De dubbelwandige invoerslang en het overstromingspreventiesysteem zorgt dat er geen water weglekt. 

  Stoomprogramma's 
  Deze AEG wasmachine gebruikt stoom om gekreukte kledingstukken snel en eenvoudig op te frissen zodat ze meteen weer kunnen worden gedragen. De korte, behoedzame stoomprogramma’s verwijderen veilig alle geurtjes en verminderen kreukels in droge stoffen. Of rond een wasbeurt af met een behoedzame stoomcyclus zodat je, je kleding nauwelijks meer hoeft te strijken..
  lees meer

  Specificaties

  Toerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelStoomwassenGarantie