AEG L7FE96CS wasmachine
 • Uitverkocht

  AEGL7FE96CS wasmachine

  799.-699.-je bespaart 100.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  5 Jaar garantie

  5 Jaar garantie

  op deze premium C-model AEG machine. Deze actie loopt t/m 31 december 2020 Hoe werkt de actie? Registeer binnen 3 maand na aankoop op: https://www.mijnapparaten.nl/AEG/Acties/5-jaar-fabrieksgarantie-Premium-wasmachines-en-drogers

  AEG L7FE96CS wasmachine

  AEG L7FE96CS super energiezuinige wasautomaat met een A+++  energielabel, slechts 152 kWh/ per jaar, 1600 toeren (regelbaar) en vulgewicht van maar liefst 9 kg! Deze machine is voorzien van ÖKOMix – en Softwater technologie - dit betekent aantoonbaar schoner en zachter wassen!  Kraanwater bevat mineralen die schadelijk kunnen zijn je kostbare was. Deze AEG wasmachine beschikt over technologie die deze mineralen verwijdert. De ionenuitwisselingsfilters zorgen ervoor dat het water dat in de trommel terechtkomt van optimale kwaliteit is, zodat wasmiddelen en wasverzachters, zelfs bij lage temperaturen, efficiënt hun werk kunnen doen. En dat heel voorzichtig, zodat stoffen zacht blijven aanvoelen en kleuren er optimaal uit blijven zien. De wasmachine mengt vooraf zowel het wasmiddel als de wasverzachter met het water. Wanneer de volledig opgeloste oplossing in de trommel gespoten wordt, haalt deze het beste uit het wasmiddel en de wasverzachter en dringt het dieper in elke vezel door. En omdat je wasmiddel en wasverzachter optimaal gebruikt worden wast deze machine even schoon op 30º als andere op 60º. Zo blijven de kleur en de vorm van iedere kledingstuk behouden en blijft het als nieuw aanvoelen. Was na was. Dit is niet zomaar een wasmachine. Dit is de beschermer van jouw kleding. En dat niet alleen je bespaart wel tot 50% op energiekosten.

  Deze machine wast gelijkmatiger dankzij ProSense®-technologie, hiermee wordt elke lading automatisch gewogen om het programma op maat af te stemmen - met de minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat. Slijtage wordt verminderd en je basics blijven mooi.

  Verder met 10 wasprogramma's waaronder: Katoen, Synthetica, Fijne was, Wol, Stoom opfrissen, AntiAllergie, 20 Min. - 3 kg, Outdoor / Jacket Sport, Jeans en Machine reinigen  Op het grote digitale display kun je verschillende functies instellen en aflezen namelijk: startuitstel functie, programmakeuze en einde programma. Wat betreft de beveiliging is de L7FE96CS ook goed uitgerust met een overloopbeveiliging door Aquacontrol (met alarm) en met een kinderbeveiliging zodat kleine vingertjes je instelling niet kunnen wijzigen. Voorzien van een koolborstelvrije ÖKOInverter motor die uitermate efficiënt en duurzaam is en superieure prestaties levert, bij elk wasprogramma.

  De beschermer van je delicate kleding
  Je favoriete kleding moet behoedzaam worden behandeld om zo lang mogelijk mooi te blijven, hoe vaak u het ook draagt. Voor de eerste keer ooit garandeert de ÖKOMix-technologie in wasmachines van AEG dat iedere vezel wordt gewassen en verzorgd, zelfs in kortere cycli. Iedere draad. Ieder stiksel. Vakkundig beschermd. 

  Inverter motor: uiterst stil en duurzaam
   
  De Inverter Motor werkt zonder de gebruikelijke koolborstels. Deze typische, aan slijtage onderhevige, onderdelen van een wasmachine zijn vervallen. Dit leidt tot een langere levensduur en 10 jaar garantie op de motor.

  AquaControl systeem
  Deze wasmachine beschikt over het AquaControl systeem, de bescherming tegen waterschade. De dubbelwandige invoerslang en het overstromingspreventiesysteem zorgt dat er geen water weglekt. 

  Stoomprogramma's 
  Deze AEG wasmachine gebruikt stoom om gekreukte kledingstukken snel en eenvoudig op te frissen zodat ze meteen weer kunnen worden gedragen. De korte, behoedzame stoomprogramma’s verwijderen veilig alle geurtjes en verminderen kreukels in droge stoffen. Of rond een wasbeurt af met een behoedzame stoomcyclus zodat je, je kleding nauwelijks meer hoeft te strijken.
  lees meer

  Specificaties

  Toerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelStoomwassenAandrijfmechanisme motorGarantie