AEG L6TB73G bovenlader wasmachine
 • uitverkocht

  AEGL6TB73G bovenlader wasmachine

  624.-
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  AEG L6TB73G bovenlader wasmachine

  Deze AEG L6TB73G bovenlader wasmachine 1300 toeren motor (regelbaar) en een maximale belading van 7 kg heeft maar een klein plekje nodig waar die kan staan met een breedte van slechts 40 cm. De AEG L6TB73G is voorzien van een extra groot LED display met toets bediening. Je ziet in een oogopslag alle relevante informatie over het wasprogramma zoals programmastappen, temperatuur en snelheid in de LED aanduidingen. Met de ProSense-technologie wordt elke lading gewogen, om de cyclus op maat aan te passen. Deze wordt afgestemd op de minimale tijd die noodzakelijk is voor een complete reiniging. Hierdoor wordt slijtage beperkt en worden de kleuren van uw klassiekers beschermd.

  Het SoftOpeningssysteem zorgt, door één druk op de knop, ervoor dat het deksel langzaam en veilig opent. De rvs trommel komt na beëindiging van het programma altijd inde juiste positie tot stilstand. Een lampje geeft dat aan. Tevens beschikt het apparaat over diverse  wasprogramma's waaronder Katoen, Synthetica, Fijne was, Wol, Anti-Allergie, Outdoor, Dekens, Easy Iron, Centrifugeren/Pompen  en 20Min 3Kg. En de De talrijke Eco-programma’s besparen je energie. Met Eco TimeSave spaar je ook tijd uit. In dit programma kun je de ECO- en TimeSave-opties samen selecteren, waardoor de wasmachine energie-efficiënt is, en zo snel mogelijk werkt. Wat betreft de beveiliging is de L6TB732G ook goed uitgerust met een overloopbeveiliging met Aquacontrol en met een kinderbeveiliging zodat kleine vingertjes je instelling niet kunnen wijzigen.

  Bovenlader
  De oplossing, als er slechts beperkte ruimte is: deze AEG-bovenlader is slechts 40 cm breed. en kan, doordat hij 89 cm hoog is gemakkelijk staand worden bediend en met was gevuld. Dus geen rugklachten meer.  ovenladers kun je vrij in de ruimte plaatsen en gemakkelijk installeren. Dankzij de 2 aanwezige wieltjes en stelpoten kun je deze machine gemakkelijk verplaatsen.
  lees meer

  Specificaties

  Toerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelGarantie

  Reviews (11)

  algemene beoordeling
  (11 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.