AEG L6FBNR1 Prosense wasmachine
 • 50.- cashback

  AEGL6FBNR1 Prosense wasmachine

  649.-
  vandaag besteld, morgen in huis
  50.- Cashback

  50.- Cashback

  op deze AEG. Deze actie loopt t/m 30 juni 2020. Hoe werkt de actie? Koop voor 30 juni deze machine en registreer en claim je cashback via: https://aegpromotions.urdsolutions.nl/cashback/laundryfw/ lees de actievoorwaarden

  AEG L6FBNR1 Prosense wasmachine

  Zoek je een wasmachine die jouw kleding de verzorging geeft die het nodig heeft? Dan zit je met de L6FBNR1 goed. Of je nu een kleine was draait of een volledige lading, met de AEG ProSense wasmachine blijft je kleding altijd op zijn best. De wasmachine is ontworpen om elke lading te wassen in zo min mogelijke tijd en met een zo laag mogelijk energie en waterverbruik.

  Verzorgt kleding, bespaart water en energie
  De ProSense technologie zorgt ervoor dat elke lading automatisch gewogen wordt zodat het programma de perfecte combinatie heeft van energie, water en tijdsbesparing maar toch de verzorging krijgt die het nodig heeft. Verder zorgt de Prosense technologie er ook voor dat de slijtage van kleding minimaal is.

  Geniet van het gevoel van zachtere kleding
  Met de SoftPlus functie zorg je dat jouw kleding zachter en gladder aanvoelt dan ooit te voren. Ook worden met deze functie de vezels beschermd zodat je kleding langer meegaat.

  Energiezuinig wassen in de kortst mogelijke tijd
  De meeste Eco wasprogramma's besparen energie. Eco TimeSave bespaart echter ook tijd. Met dit programma kan je ECO- en TimeSave-opties tegelijkertijd selecteren voor een energiezuinige wasbeurt die klaar is in een mum van tijd.

  Bescherming voor uw kleding
  Alle AEG wasmachines beschikken over de zachte ProTex trommel die speciaal is ontworpen om kleding te verzorgen. Zachte waterstralen in de trommel tillen het wasgoed op en beschermen het, de trommel is voorzien van meer gaatjes zodat kleding niet wordt opgerekt en tijdens het centrifugeren hun vorm en textuur behouden.

  Een geweldige, betrouwbare prestatie
  De inverter motor in deze wasmachine is de meest betrouwbare en duurzame ooit. De motor fungeert zonder de gebruikelijke koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Bovendien levert deze motor betere prestaties met een minimum aan geluid.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseToerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelGarantie