AEG L6FBN84GQ ProSense AutoDose wasmachine
 • uitverkocht

  AEGL6FBN84GQ ProSense AutoDose wasmachine

  799.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  50.- ICI PARIS XL tegoed

  50.- ICI PARIS XL tegoed

  bij deze AEG. Deze actie is geldig t/m 31 december 2020. Hoe werkt de actie? Ga na aankoop naar - aeg.nl/acties - en claim je ICI PARIS XL tegoed. Meer informatie lees je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  AEG L6FBN84GQ ProSense AutoDose wasmachine

  AEG L6FBN84GQ ProSense AutoDose  wasmachine met een A+++-30%  energielabel, slechts 137 kWh/ per jaar, 1400 toeren en vulgewicht van maar liefst 8 kg. Je hebt de keuze uit de volgende wasprogramma’s: Katoen, Katoen ECO, Synthetiscg, Delicaat, Wol\Zijde, Anti-Allergie, 20min 3Kg, Outdoor, Strijkvrij, Centrifugeren/Pompen, Machine Clean, Jeans, Denim, Beddegoed, Dons, Sport, Microfibre, Handdoeken, Fleece en Gordijnen. Verder is deze machine voorzien van AutoDose dit betekent dat je nooit teveel of te weinig wasmiddel gebruikt. Door de intelligente AutoDose-technologie worden precies de juiste hoeveelheden wasmiddel en wasverzachter toegevoegd aan de wasbeurten. Te veel of te weinig doseren kan er voor zorgen dat de was vaal wordt en vezels beschadigd raken, waardoor kleding vorm en kleur verliest en er niet meer als nieuw uitziet. De nieuwe AEG AutoDose-technologie zorgt voor de beste reiniging en zorgt voor kleding, op een intelligente en accurate manier.

  My AEG Care-app.
  Ervaar de zorg op maat door de wasapparaten te verbinden met de My AEG Care-app. En maak overal gebruik van de AEG-expertise. Stel op maat gemaakte programma´s op afstand in, krijg cyclusaanbevelingen voor jouw kleding en ontvang meldingen als je wasgoed klaar is. Maatzorg voor jouw wasgoed binnen handbereik.

  ProSense bespaart water en energie
  Met ProSense-technologie wordt elke lading automatisch gewogen om het programma op maat af te stemmen - met de minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat. Slijtage wordt verminderd en jouw basics blijven mooi. Bovendien bespaart deze technologie water en energie.

  Kleding die zachter wordt en blijft met SoftPlus
  Het wasresultaat is al merkbaar zodra de wasbeurt is beëindigd. SoftPlus zorgt er namelijk voor dat wasverzachter elk deel van de stof bereikt zodra het middel in de trommel terechtkomt. Daardoor voelt jouw kleding zachter, zijdeachtiger en gladder aan dan ooit tevoren. Bovendien worden de vezels beschermd, waardoor elk kledingstuk langer meegaat.

  Energiezuinig wassen staat gelijk aan een korte was
  De meeste Eco wasprogramma's besparen energie. Eco TimeSave bespaart echter ook tijd. Met dit programma kun je de ECO- en TimeSave-opties tegelijkertijd selecteren voor een energiezuinige wasbeurt die klaar is in een mum van tijd.
  lees meer

  Specificaties

  Toerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelGarantie