AEG L6FBN7ECO ProSense wasmachine
 • -13%

  AEG L6FBN7ECO ProSense wasmachine

  599.-je bespaart 90.-
  689.-adviesprijs
  nog 5 op voorraad

  AEG L6FBN7ECO ProSense wasmachine

  Deze AEG L6FBN7ECO ProSense wasmachine werkt stil en energiezuinig. De ProSense-technologie meet de grootte van de lading en past automatisch de wastijd, en het energie- en waterverbruik aan.

  Verzorgt kleding én bespaart water en energie
  Met de ProSense-technologie wordt elke lading automatisch gewogen om het programma op maat af te stemmen (met minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat). Slijtage wordt verminderd en favoriete jouw basics blijven langer mooi. Bovendien bespaart deze technologie water en energie. Wil je nog energiezuiniger bezig zijn? Dan kun je met startuitstel heel eenvoudig de start van de wasbeurt uitstellen, bijvoorbeeld naar de daluren. Natuurlijk kun je ook een andere tijd kiezen die jou goed uitkomt.

  Een betrouwbare prestatie
  De inverter motor in deze wasmachine is de meest betrouwbare en duurzame ooit. De motor fungeert zonder de gebruikelijke koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Bovendien levert deze motor betere prestaties met een minimum aan geluid. Daarnaast komt de ÖKOInverter motor met 10 jaar garantie.

  Bescherm je favoriete kleding
  Deze wasmachine beschikt over de zachte ProTex-trommel die speciaal is ontworpen om kleding te verzorgen. Zachte waterstralen tillen het wasgoed tijdens het programma op en beschermen het. De trommel heeft meer gaatjes dan een traditionele trommel waardoor stoffen minder worden opgerekt en tijdens het centrifugeren hun vorm en textuur behouden.
  lees meer

  Specificaties

  MerkAEG
  ProSense
  Beladingsherkenning
  Toerental instelbaar
  Centrifugesnelheid (max)1400
  Aquastop
  Overloopbeveiliging
  bekijk alle specificaties
  StartuitstelMax. belading (kg)EnergieklasseGarantie

  Reviews (2)

  algemene beoordeling
  (2 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.