AEG L6FBMAXI wasmachine
 • betaal later

  AEGL6FBMAXI wasmachine

  599.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  AEG L6FBMAXI wasmachine

  AEG L6FBMAXI energiezuinige wasautomaat met een C energielabel, 1400 toeren (regelbaar) en vulgewicht van 10 kg. Geknipt voor de supergrote was, om alles in één weg te werken, zodat je tijd over hebt voor de voor  jou belangrijkere zaken. Of je nu één overhemd of een volledige lading wast, deze machine wast met ProSense®-technologie.

  Verder met 10 wasprogramma's Katoen, Synthetica, Fijne was, Wol/Zijde , Anti-Allergie, 20 Min. - 3 kg, Outdoor, Dekbed, Machine Clean, Centrifugeren/Pompen. Tevens heb je nog de optie extra spoelen en vlekken behandeling tot je beschikking.  De vlekkenbehandeling in combinatie met de 4-faseninspoeling levert het beste resultaat bij het verwijderen van alle soorten vlekken uit je wasgoed. En met het  FUZZY-LOGIC systeem houdt de L6FBMAXI je wasgoed in de gaten en analyseert eerst de hoeveelheid wasgoed die je wilt wassen. Vervolgens wordt het gekozen programma van A tot Z aan de belading aangepast, dus je hoeft zelf geen keuze te maken voor halve of hele belading.

  Op het digitale LCD display kun je verschillende functies instellen en aflezen namelijk: startuitstel functie, resttijdindicatie, programmakeuze en einde programma. Wat betreft de beveiliging is de L6FBMAXI ook goed uitgerust met een overloopbeveiliging met Aquastop en een kinderbeveiliging zodat kleine vingertjes je instelling niet kunnen wijzigen. De sensorgeregelde waterdosering, het antieschuimsysteem en het onbalans correctiesysteem maken deze machine uiterst compleet. De wasmachine is voorzien van een koolborstelvrije inverter motor die uitermate efficiënt en duurzaam is en superieure prestaties levert, met een minimum aan geluid, bij elk wasprogramma. 

  Energiezuinig wassen in de korst mogelijke tijd
  De meeste Eco wasprogramma's besparen energie. Eco TimeSave bespaart echter ook tijd. Met dit programma kun je de ECO- en TimeSave-opties tegelijkertijd selecteren voor een energiezuinige wasbeurt die klaar is in een mum van tijd.

  ProSense-technologie
  Elke lading wordt automatisch gewogen om het programma op maat af te stemmen - met de minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat. Slijtage wordt verminderd en je basics blijven mooi. Bovendien bespaart deze technologie water en energie.

  ProTex trommel
  De L6FBMAXI wasmachine met Woolmark Blue-certificaat  zal elk kledingstuk op de best mogelijke manier behandelen terwijl het minder energie verbruikt. Zachte waterstralen tillen het wasgoed tijdens het programma op en beschermen het. De trommel heeft meer gaatjes dan een traditionele trommel waardoor stoffen minder worden opgerekt en tijdens het centrifugeren hun vorm en textuur behouden.

  Inverter motor: uiterst stil en duurzaam 
  De Inverter Motor werkt zonder de gebruikelijke koolborstels. Deze typische, aan slijtage onderhevige, onderdelen van een wasmachine zijn vervallen. Dit leidt tot een langere levensduur en 10 jaar garantie op de motor.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseToerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelGarantie