AEG L6FB86IW wasmachine, 1600
 • Uitverkocht

  AEGL6FB86IW wasmachine

  479.-
  3 reviews

  Sorry! Dit product is uitverkocht

  meer informatie

  Wil je meer informatie over dit AEG product Klik dan hier >


  Artikelomschrijving

  AEG L6FB86IW energiezuinige wasautomaat met een A+++ (-20%) energielabel, 1600 toeren (regelbaar) en vulgewicht van 8 kg. Of je nu één overhemd of een volledige lading wast, deze machine wast met ProSense®-technologie. Elke lading wordt automatisch gewogen om het programma op maat af te stemmen - met de minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat. Slijtage wordt verminderd en je basics blijven mooi. Bovendien bespaart deze technologie water en energie.

  Verder met 10 wasprogramma's Katoen, Katoen Eco, Synthetica, Fijne was, Wol, 20 Min. - 3 kg, Cotton 20, Jeans, Machine Clean, Centrifugeren/Pompen. Verder heb je nog de optie extra spoelen en vlekken behandeling tot je beschikking. Op het digitale LCD display kun je verschillende functies instellen en aflezen namelijk: startuitstel functie, resttijdindicatie, programmakeuze en einde programma. Wat betreft de beveiliging is de L6FB86IW ook goed uitgerust met een overloopbeveiliging door Aquacontrol (met alarm) en met een kinderbeveiliging zodat kleine vingertjes je instelling niet kunnen wijzigen. De sensorgeregelde waterdosering, het antieschuimsysteem en het onbalans correctiesysteem maken deze machine uiterst compleet. Voorzien van een koolborstelvrije inverter motor die uitermate efficiënt en duurzaam is en superieure prestaties levert, met een minimum aan geluid, bij elk wasprogramma.

  ProTex trommel
  De L6FB86IW wasmachine met Woolmark Blue-certificaat  zal elk kledingstuk op de best mogelijke manier behandelen terwijl het minder energie verbruikt. 

  Inverter motor: uiterst stil en duurzaam 
  De Inverter Motor werkt zonder de gebruikelijke koolborstels. Deze typische, aan slijtage onderhevige, onderdelen van een wasmachine zijn vervallen. Dit leidt tot een langere levensduur en 10 jaar garantie op de motor.

  AquaControl systeem
  Deze wasmachine beschikt over het AquaControl systeem, de bescherming tegen waterschade. De dubbelwandige invoerslang en het overstromingspreventiesysteem zorgt dat er geen water weglekt. 

  Specificaties

  Toerental (tpm)Maximale belading (kg)StartuitstelAandrijfmechanisme motorGarantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.3(3 reviews)

  rico

  10 uur s vond s besteld en smorgens 10 uur bezorgd erg tevreden en op tijd oude weggehaald.

  1 persoon vond dit nuttig

  Toerental (tpm): 1400Maximale belading (kg): 9

  Ik begrijp de maximale belading van 8 kilo niet.

  Er kan echt niet meer dan 4 kilo droog wasgoed (katoen) in. De trommel is zelfs kleiner dan mijn oude machine. Bij de selectie wordt de suggestie gewekt dat het 8 kilo is. Verder staat er een wolmerk garantie. Is echter gebonden aan voorwaarden voor temperatuur waarop het gewassen mag worden. Kort samenvattend kan ik alleen aanraden om de handleiding te lezen en het algemene deel over het gebruik in een winkel te bekijken. Dan weet je wat je echt in huis krijgt. Het is een grote deur met weinig ruimte er achter. Ik had op een halve machine draaien gerekend, maar dat valt tegen. Via een ander kanaal had ik al een review verzonden, maar stond teveel in wat niet mocht. Ik denk dat het vergeleken met andere machines geen gelukstreffer is, maar gewoon standaard. De stofzuiger van AEG (ik dacht een andere merk) deed me slikken, want die werkt wel goed. Is echter veel minder dan ik gewend was. Dankzij goede ervaring met oude machine toch besteld. Maar is veel veranderd. Deze is veel lichter en maakt zelfs meer geluid dan mijn oude machine. Het lukt me ook niet om de pootjes in te stellen om balans te stellen en voldoende ventilatie onder de machine te krijgen. Er is geen hulpmiddel aanwezig om dat te doen. Jammer, want ik had me zo verheugd op de nieuwe machine. Ik denk dat ik hem houd, maar zal nooit meer ongezien op een beschrijving afgaand een huishoudelijk apparaat bestellen. Op de foto lijkt het veel, maar het is veel minder. Daardoor was het apparaat ook tijdelijk met extra korting te koop. Dat vermoed ik. Het gedoe van omruilen wil ik niet, want daar kan te veel mis gaan. Maar vooraf weten is wel zo prettig.

  6 mensen vonden dit nuttig

  Toerental (tpm): 1400Maximale belading (kg): 8

  Geweldige wasmachine

  Deze AEG wasmachine is perfect. Erg makkelijk in gebruik, wast prima schoon en is energiezuinig. Bij de hoogste stand van het centrifugeren is het geluid minimaal. Hij weegt het wasgoed en past de watertoevoer er op aan. Kortom een geweldig goede wasmachine met veel mogelijkheden

  3 mensen vonden dit nuttig

  Toerental (tpm): 1400Maximale belading (kg): 8

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Baby
  • Mooi & Gezond
  • Wonen & Slapen
  • Tuin & Klussen
  • Huishouden
  • Elektronica
  • Speelgoed & Games
  • Sport & Vrije Tijd
  • Sale