AEG HX6-24IGM kruimeldief

  AEG HX6-24IGM kruimeldief

  113.-
  nog 1 op voorraad

  AEG HX6-24IGM kruimeldief

  Op zoek naar een handige hulp in huis? De stijlvolle AEG kruimdief is uitgerust met een krachtige batterij en TurboPower, zodat je altijd alle hoeken goed schoon krijgt! De HX6-24IGM beschikt over een Easy Reach-mondstuk en Soft Steer-wielen.  

  Gebruiksduur van 24 minuten  

  Je kunt de kruimeldief na één keer laden maximaal 24 minuten gebruiken in de eco modus. In de turbostand gaat de accu 12 minuten mee. Mocht de accu op zijn, dan is de AEG binnen 4 uur weer volledig opgeladen en klaar voor een nieuwe ronde. Gebruik je de HX6-24IGM niet? Dan hang je de kruimeldief op aan de muur door middel van de meegeleverde muurbevestiging.   

  Uittrekbaar mondstuk   
  Het Easy Reach-mondstuk is ideaal als je ondertussen niet wilt wisselen tussen verschillende mondstukken. Het geïntegreerde mondstuk kan je uitrekken om moeilijk bereikbare plekken alsnog schoon te maken!   

  Functionele wielen  
  De Soft Steer-wielen zorgen ervoor dat jouw pols en hand wordt ontlast, de wielen dragen het gewicht van de kruimeldief. Daarnaast beschadigen kwetsbare oppervlaktes niet, de zachte wielen krassen niet en maken het makkelijk om rond te bewegen.   
  lees meer

  Specificaties

  Gewicht (kg)1,53
  Inhoud stofopvang (l)0,5
  Gebruikstijd (min)24
  Accuduur (uur)0,4
  Oplaadtijd (uur)4
  Nat en droog
  Vermogen (volt)14,4
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.