AEG Heteluchtoven met magnetron, N.v.t.

  AEGHeteluchtoven met magnetron

  671.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  AEG Heteluchtoven met magnetron

  De AEG KMS565000M Heteluchtoven met magnetron heeft een inbouwhoogte van slechts 46 cm, een inhoud van 43 liter en een aansluitwaarde van 3000 watt. Met deze compacte heteluchtoven met magnetron kun je gerechten bereiden, grillen, opwarmen of ontdooien op hetzelfde hoge niveau als bij een groter model. Een heerlijk sappige gebraden kip of een rijke runderstoofpot, allemaal in de helft van de tijd van een conventionele oven klaar. De CombiQuick oven is de snellere weg naar uitzonderlijke smaken en geweldige gerechten, en combineert warmelucht met de snelheid van een magnetron voor de afwerking en texturen van een conventionele oven in een compacte ruimte. Vanaf nu is tijd geen belemmering meer voor smaak.

  Met deze oven betekent energie-efficiënt gebruiken ook effectiever koken. Het beschikt over een nieuw convectiesysteem HotAir dat ervoor zorgt dat de hete lucht gelijkmatig door de ovenruimte circuleert. Het gevolg is dat de oven sneller opwarmt en dat de bereidingstemperatuur met 20% vermindert waardoor je tijd en energie bespaart. En de zeer doeltreffende grill werkt sneller dan traditionele ovens, en zal je gerechten van een perfect en krokant laagje voorzien. En minder is niet altijd meer, zeker als het op heerlijk gebakken lekkers aankomt. De XL bakplaat is 20% groter dan standaard bakplaten waardoor je  grotere partijen lekkers kunt bereiden, in de wetenschap dat elk exemplaar perfect gebakken is.
  Met een groot LCD-display geeft je nog meer controle over je kookproces. De timer wordt geactiveerd door op het LCD-scherm start/stop in te voeren. Dit betekent dat je absolute nauwkeurigheid kunt verwachten, zelfs als je even van de oven weg loopt. Deze combimagnetron is bedienbaar via touch control en draaiknoppen en is voorzien van ovenverlichting en wordt geleverd met een 1 rooster. Gemakkelijk te reinigen doordat de binnenzijde is gemaakt van easy to clean emaille. En dankzij de Isofront® Plus-deur wordt de warmte binnen de oven gehouden en blijft de temperatuur aan de buitenkant op een veilig niveau. Het RVS aan de buitenzijde is vlekvrij en met antivingerprint voorzien.

  - De Safe to Touch Plus deur zorgt ervoor dat de buitenkant van de deur koel blijft.
  - Een groot LCD-display die telkens weer geweldige resultaten garandeert
  - Anti-vingerafdruklaag om lelijke vingerafdrukken te voorkomen.

  Specificaties
  - AEG MaxiKlasse™ oven met de grootste binnenruimte én bakplaat in zijn klasse.
  - Magnetronvermogen: 1000 W
  - Isofront® Plus koele ovendeur
  - Verzinkbare bedieningsknoppen
  - Ovenruimte: 43 liter
  - Kinderbeveiliging
  - Automatische ovenverlichting bij deuropening  
  - Gebruik van de restwarmte voor energiebesparing
  - Ovenfuncties: Grill, Magnetronfunctie  
  - Temperatuur instelbaar van 30°C - 230°C
  - Vermogen grill: 1900 W
  - Koelventilator
  - Kinderbeveiliging
  - Automatische uitschakeling
  - Kleur: RVS met antivingerprint coating
  - Garantietermijn: 2 jaar fabrieksgarantie

  Afmetingen en gewicht 
  - Afmeting (hxbxd): 45,5x59,5x56,7 cm 
  - Inbouwafmetingen (hxbxd): 45x56x55 cm
  lees meer

  Specificaties

  Garantie