AEG FX9-1-MBM steelstofzuiger, Bronze,Metallic
 • uitverkocht

  AEGFX9-1-MBM steelstofzuiger

  385.03
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  AEG FX9-1-MBM steelstofzuiger

  AEG FX9-1-MBM steelstofzuiger. Vanzelfsprekend stel je het op prijs om je huis goed schoon te kunnen houden. En dat is nu een peuleschil met de AEG FX9-1-MBM steelstofzuiger. Want wees eerlijk, vandaag de dag zijn we gewend aan optimale hygiëne en stofvrije leefruimtes. Als jij op praktische en doeltreffende wijze wilt kunnen stofzuigen, dan is de AEG steelstofzuiger FX9-1-MBM beslist een meer dan goede aanschaf. Deze AEG steelstofzuiger is een van de meest krachtige snoerloze modellen van de vooraanstaande Duitse fabrikant AEG.

  Dit moderne apparaat geeft je op alle oppervlakken maximale schoonmaakvrijheid. Door de toepassing van een hoogwaardige lichte en gebruiksvriendelijke Lithium-ion batterij, beschik je over een krachtbron die zeker twee keer zo lang mee gaat als een gewone nikkelbatterij. Deze 36 Volt accu heeft een werktijd tot maar liefst maximaal zo’n 60 minuten waarbij de indicator duidelijk aangeeft wanneer je het apparaat opnieuw moet opladen. Het feit dat deze steelstofzuiger ook nog eens een zakloos model is, draagt absoluut bij aan de gebruiksvriendelijkheid van dit apparaat. Zijn handzame eigentijdse vormgeving levert daar nog eens een extra bijdrage aan. Deze snoerloze uitvoering geeft je de mogelijkheid om overal in huis gemakkelijk te kunnen stofzuigen zonder dat je een stekker naar een ander stopcontact hoeft te verplaatsen. Gemak dient de mens is een uitdrukking die zeker van toepassing is op deze krachtige stofzuiger met zijn duurzame ontwerp.

  De FX9 heeft een ergonomisch design met een telescopische buis en beschikt over een uittrekbare slang om gemakkelijk hoge oppervlakken te reinigen.  Zelfstaande functie en 10 handige LED’s die de donkerste hoekjes verlichten. En je kunt de motor-unit langs de telescopisch buis verplaatsen. Ver onder de bank? Bovenin de hoeken van het plafond? Geen enkel probleem met de FX9; dankzij de uittrekbare slang en het 3-in-1 accessoires is hij geschikt voor alle vloeren en meubels.

  Dankzij de eerder genoemde telescopische buis kun je de stofzuiger zo instellen dat hij exact de juiste hoogte heeft voor jou. De unieke verstelbare motor en het lage zwaartepunt zorgen ervoor dat de FX9 bijzonder licht aanvoelt en heel makkelijk te bewegen is. Ieder element is perfect in balans. Zelfs als je even wilt pauzeren, de FX9 blijft rechtop staan, dus je zet de stofzuiger neer waar je wilt zonder hem ergens tegenaan te moeten zetten. En hij is klaar om verder te gaan zodra u verder wilt gaan.
  lees meer

  Specificaties

  MerkAEG
  FabriekstypeFX9-1-MBM
  Snoerloos
  Incl. kruimelzuiger (2-in-1)
  Vermogen (volt)36
  Bedrijfstijd (min)60
  Accuduur (uur)1
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (39)

  algemene beoordeling
  (39 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.