AEG FSB5360CZ volledig integreerbare vaatwasser
 • uitverkocht

  AEG FSB5360CZ volledig integreerbare vaatwasser

  649.-
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  AEG FSB5360CZ volledig integreerbare vaatwasser

  AEG FSB5360CZ volledig integreerbare vaatwasser biedt ruimte voor 13 couverts. Zelfs dicht op elkaar geplaatste of grotere voorwerpen worden met SatelliteClean van hoek tot hoek gereinigd. De innovatieve sproeiarm garandeert dat het water overal komt. Voor een grondige reiniging. Met een drie keer beter sproeibereik zorgt hij voor de beste resultaten waar de vaat zich ook bevindt. Dankzij de dubbele roterende arm die voortdurend de sproeihoek wijzigt. Het water komt overal. Voor een complete reiniging. En met QuickSelect is een optimale bediening van de vaatwasser mogelijk. Kies een cyclustijd met de schuiver en voeg met een tik extra behandelingen toe. De machine doet de rest. Reiniging op maat op het meest geschikte moment. En een vlekkeloze vaat. Verder geeft de Airdry-technologie een uitzonderlijke droogprestatie met een natuurlijke luchtstroom. De deur opent automatisch 10 cm in de laatste fase van de cyclus; als de vaat schoon is. Het droogt je vaat op een natuurlijke manier en bespaart zo ook op energiekosten. Het PerfectFit-schuifsysteem zorgt voor een naadloze installatie van de vaatwasser. Geschikt voor alle hoogtes en de plint hoeft niet aangepast te worden. Geschikt voor elke moderne keuken.

  De status van je afwas in een oogopslag
  Deze volledig integreerbare vaatwasser beschikt over een intelligente manier om je over de status van je vaat op de hoogte te brengen. De beam-on-floor-technologie projecteert een rood licht op de vloer wanneer de cyclus nog aan de gang is. Wanneer het apparaat klaar is, dan wordt er een groen licht geprojecteerd. Eenvoudig en efficiënt.
  De FSB5360CZ heeft 7 programma’s met 3 temparaturen: 160 minuten, 60 minuten, 90 minuten, AUTO Sense, Eco, Machine Care en Quick 30 Minuten. Optie XtraPower: zorgt voor extra reinigingskracht bij sterk bevuilde vaat en Optie GlassCare: optimale reiniging en bescherming van delicaat glaswerk Verder met een digitaal display met de mogelijkheid om de starttijd uit te stellen. En de Auto-Off functie schakelt de vaatwasser na een korte standby volledig uit. En het AQUA-CONTROL-systeem biedt een drievoudige bescherming tegen waterschade. De dubbelwandige watertoevoerslang en het geïntegreerde uit- en overloopsysteem zorgen op een betrouwbare manier voor bescherming. En indien het dan toch al eens zou verkeerd lopen, dan zorgt een pomp - zelfs wanneer het apparaat uitgeschakeld is - ervoor dat het water wordt weggepompt.

  Met:
  - Sensorlogic watersensor: Gevoelige sensoren meten hoe snel het water in de machine warm wordt - en hoeveel daarvan van het servies terugstroomt. Aan de hand van deze gegevens berekent de SENSORLOGIC de noodzakelijke hoeveelheid water en het maximale energieverbruik.
  - LED-indicaties voor zout en glansspoelmiddel
  - Warmwateraansluiting tot 60°C
  - Auto-off functie
  - Inverter motor met 10 jaar garantie
  - Startuitstel tot 24 uur en resttijdindicatie
  - Bedieningspaneel met tekst en symbolen
  - In hoogte verstelbare bovenkorf, ook bij volle lading

  Inbouwmaat (hxbxd): 82-88x60x55 cm

  Let op: De vaatwasser wordt exclusief het afgebeelde voorfront geleverd.
  lees meer

  Specificaties

  MerkAEG
  FabriekstypeFSB5360CZ
  Aantal couverts13
  EnergieklasseD
  AfwasresultaatA
  DroogresultaatA
  Energieverbruik per 100 cycli (kWu)84
  bekijk alle specificaties
  StartuitstelGeluidsniveau (dB)Garantie

  Reviews (9)

  algemene beoordeling
  (9 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.