AEG FiberPro T9DENS87 warmtepompdroger
 • -19%
 • beste getest

  AEG FiberPro T9DENS87 warmtepompdroger

  979.-je bespaart 230.-
  1209.-adviesprijs
  nog 1 op voorraad
  Beste uit de test

  Beste uit de test

  Van de Consumentenbond in juni 2021.

  AEG FiberPro T9DENS87 warmtepompdroger

  Deze AEG FiberPro T9DENS87 warmtepompdroger heeft een vulgewicht van 8 kg en 10 droogprogramma’s : Bedlakens XL, Katoen Eco, Katoen, Fijne was, Down jacket, Mixed XL, Outdoor, Zijde, Synthetica, Wol.De 3D Scan Technologie zorgt er niet alleen voor dat de droger vocht aan de buitenkant van het kledingstuk detecteert, maar ook aan de binnenkant. Bij het herkennen van nog vochtige plekken aan de binnenkant van het kledingstuk wordt het programma aangepast. Hiermee kan jij ervan uit gaan dat wanneer de droger stopt, de AEG T9DENS87 al het wasgoed ook daadwerkelijk goed droog heeft gemaakt.

  Durf je kleding te drogen
  Ervaar ultieme droogprestaties met de nieuwe AEG 9000 serie FiberPro wasdroger met 3DScan-technologie. Outdoorkleding. Wol. Zijde. Je kunt nu al jouw kledingstukken gerust in de wasdroger stoppen. Met de nieuwe AEG 9000 serie FiberPro met 3DScan-technologie wordt nu ook de binnenkant van je wasgoed geheel gedroogd. Dankzij de 3DScan-technologie wordt niet alleen vocht aan de buitenkant van kleding gedecteerd maar ook aan de binnenkant van kleding. Ideaal voor bijvoorbeeld donsjassen en dekbedden. Complete droogprestaties met de unieke 3DScan-technologie
  Droog vol vertrouwen wol, zijde, donsjassen en zelfs dekbedden met de nieuwe AEG FiberPro wasdroger met 3DScan-technologie. De unieke 3DScan-technologie neemt het vocht in het wasgoed waar en past de looptijd hierop aan. Zo wordt kleding nauwkeurig én met zorg gedroogd.

  Kleding sorteren, niet meer
  De AEG T9DENS87 beschikt over een programma waarbij jij tussen het wassen en drogen door niet meer de was hoeft te sorteren: programma Mix XL. Bijvoorbeeld katoen met synthetisch wasgoed gaat dankzij de FiberPro-technologie helemaal goed. Dit biedt jou de ultieme bescherming voor de vezels in jouw kleding.

  AEG Absolute Care – zorg voor jouw kleding
  Bij de ontwikkeling van het AbsoluteCare-systeem heeft AEG de beste zorg voor al jouw kleding vooropgesteld. Met ‘al jouw kleding’ bedoelen zij naast je basics en spijkerbroeken dus ook je wollen jas, zijden jurk en speciale outdoorkleding. Elk type kleding heeft zijn eigen speciale trommelbeweging en specifieke warmte. Zo worden wollen kledingstukken tegen de trommel aangedrukt, zodat ze plat kunnen drogen en krijgt je outdoorkleding precies de juiste hoeveelheid warmte om de kwaliteit ervan goed te houden. Dus de juiste temperatuur en bewegingen worden ingesteld voor het behouden van de kwaliteit en vorm van al jouw kleding.

  Veilige, lage temperaturen
  Inwasdrogers wordt kleding onnodig bloot worden gesteld aan warmte. Uiteraard is dit niet bevorderend voor de kwaliteit van jouw kleding. Om deze reden heeft AEG de technologie genaamd SensiDry ontwikkelt. Deze techniek trekt vocht uit stoffen op de helft van de warmte in vergelijking met conventionele droogtrommels, zonder de droogtijd aanzienlijk te verlengen. Hierdoor blijft jouw kleding langer aanvoelen als op de dag dat je deze kocht.

  Energiezuinige onderdelen
  AEG T9DENS87 beschikt, net zoals de andere AEG drogers, over het ÖKOFlow-filtersysteem. Dit is een uiterst efficiënt filter dat eenvoudig kan worden verwijderd en schoongemaakt. Traditionele droogautomaten hebben meerdere filters. Als je deze niet allemaal regelmatig schoonmaakt, neemt het energieverbruik toe. De energie-efficiënte ÖKOInverter-motor in deze warmtepompdroger is de meest betrouwbare en duurzame ooit. De motor fungeert zonder de gebruikelijke koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Betere prestaties met een minimum aan geluid. Bovendien krijg je nu 10 jaar garantie op deze motor bij registratie via AEG.
  lees meer

  Specificaties

  Startuitstel
  Startvertraging (uur)20
  DroogresultaatA
  Zelfreinigende condensor
  DroogsysteemWarmtepomp
  Aantal droogprogramma's10
  Duur cyclus (min)152
  bekijk alle specificaties
  StartuitstelEnergieklasseTrommelverlichtingGarantie

  Reviews (227)

  algemene beoordeling
  (227 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.