AEG FEE63600PM integreerbare vaatwasser
 • betaal later

  AEGFEE63600PM integreerbare vaatwasser

  829.-
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  AEG FEE63600PM integreerbare vaatwasser

  AEG FEE63600PM integreerbare vaatwasser met ruimte voor 13 couverts. Deze afwasmachine reinigt met behulp van een satellietsproeiarm alle hoeken in de machine. De baanbrekende technologie, de eerste ter wereld, houdt in dat water op alle plekken in de afwasautomaat en van de lading. Met behulp van een goede waterstroom worden zelfs volle ladingen of grote items grondig gereinigd, alle plekken worden goed schoongemaakt. Geen uitzonderingen. Geen resten. En het speciale programma voor glas zorgt voor perfecte afwasresultaten en beschermt tegelijkertijd je kostbaarste glas, kristal en porselein. Want je glazen kunnen niet veiliger gereinigd worden, dan met de AEG SoftGrip en SoftSpikes, die je glazen perfect vasthouden zodat ze niet beschadigen. Een flexibele indeling is mogelijk, dankzij de flexibele rekjes, opklapbare bordenrekken en neerklapbare kopjesrekken.Elk onderdeel kan dus op een handige en praktische ruimte worden ingedeeld.  De Airdry-technologie geeft je een uitzonderlijke droogprestatie met een natuurlijke luchtstroom. De deur opent automatisch 10 cm in de laatste fase van de cyclus- als de vaat schoon is. Het droogt je vaat op een natuurlijke manier en bespaart zo ook op energiekosten. De Airdry modus is uitschakelbaar als er bijvoorbeeld kinderen in de buurt zijn.

  De FEE63600PM heeft onder andere de programma's: 30 minuten 60°C, AutoSense 45°-70°, Eco, extra Silent, glas 45°C en intensief 70°C. Verder met een digitaal display met de mogelijkheid om de resttijd af te lezen en de starttijd uit te stellen.. Verder kun je met de Timer Saver functie, de tijdsduur van het programma tot de helft verminderen. Ook handig met feestjes. En de Auto-Off functie schakelt de vaatwasser na een korte standby volledig uit. En het AQUA-CONTROL-systeem biedt een drievoudige bescherming tegen waterschade. De dubbelwandige watertoevoerslang en het geïntegreerde uit- en overloopsysteem zorgen op een betrouwbare manier voor bescherming. En indien het dan toch al eens zou verkeerd lopen, dan zorgt een pomp - zelfs wanneer het apparaat uitgeschakeld is - ervoor dat het water wordt weggepompt. 

  Met:
  - Watersensor detecteert de vuilgraad en stemt het waterverbruik daarop af: De watersensor meet doorlopend hoe troebel het water is. Hierdoor kan bepaald worden hoe vaak het water ververst moet worden. Bij het afspoelen wordt gemeten of nog een volgende spoelgang nodig is. De mate waarin de watersensor zijn werk doet, is afhankelijk van de programmakeuze.
  - ExtraSilent: extreem stil programma 44 dB
  - Sensorlogic watersensor: Gevoelige sensoren meten hoe snel het water in de machine warm wordt - en hoeveel daarvan van het servies terugstroomt. Aan de hand van deze gegevens berekent de SENSORLOGIC de noodzakelijke hoeveelheid water en het maximale energieverbruik.
  - LED-indicaties voor zout en glansspoelmiddel
  - Warmwateraansluiting tot 60°C
  - Extra Hygiëne optie
  - Auto-off functie

  - ProWater systeem: derde sproeiarm: Deze vaatwasser heeft vijf sproeiniveaus en een gesloten waterloopsysteem om vuil te verwijderen. Hij werkt automatisch met de juiste druk. In de bovenkorf worden glazen en teer servies voorzichtig gereinigd door o.a. een extra sproeiarm in de bovenkant van de afwasautomaat.

  - Inverter motor met 10 jaar garantie
  - Startuitstel tot 24 uur en resttijdindicatie
  - Bedieningspaneel met tekst en symbolen
  - In hoogte verstelbare bovenkorf, ook bij volle lading

  Inbouwmaat (hxbxd): 82-90x60x55 cm

  Let op: De vaatwasser wordt exclusief het afgebeelde voorfront geleverd.
  lees meer

  Specificaties

  StartuitstelGeluidsniveau (dB)Garantie

  Reviews (4)

  algemene beoordeling
  (4 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.