AEG BPE742220M inbouw oven, -

  AEGBPE742220M inbouw oven

  699.-
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  AEG BPE742220M inbouw oven

  De AEG BPE742220M multifunctionele inbouw hetelucht oven heeft een inbouwhoogte van 59 cm, een inhoud van 71 liter en een aansluitwaarde van 3500 watt. Je nieuwe instrument in de zoektocht naar de sappigste lamsbout, de meest malse zalmfilet. Gebruik de vleesthermometer om de oven in te stellen op hoe je, je gerecht bereid wilt hebben - rood, medium, doorbakken. Zonder de deur te moeten openen wordt alles, van malse stukken vlees tot gesmolten chocoladefondants, gecontroleerd en beheerst. Naast het bakken van knapperige en smakelijke broodjes, muffins en taarten, zullen ook je gebraden kip, gegrilde spareribs en lasagne lekker en perfect bereid worden.  

  Het geavanceerde timerdisplay laat je de bereiding nog beter regelen. Door de start-/stoptijden in het heldere LCD-scherm in te geven, start en stopt de oven automatisch zoals je hebt ingesteld. En dankzij de unieke recepthulpfunctie van de oven worden elke keer weer geweldige resultaten gegarandeerd. Door de temperatuur en tijdinstellingen voor een ruime verzameling gerechten (90 recepten/automatische programma's) automatisch aan te passen, heb je de complete controle over je bereidingen; zowel voor een etentje voor twee, als voor een meergangendiner voor vrienden.

  De AEG BPE742220M beschikt over verschillende ovenfuncties zoals: Onderwarmte, Conventioneel (boven- & onderwarmte), Bevroren Gerechten, Grill, Circualtiegrill, Multi hetelucht, Multi hetelucht (vochtig) enPizza hetelucht, De oven is bedienbaar via groot LCD display met bedieningsknoppen (elektronische temperatuurregeling) en is voorzien van ovenverlichting en wordt geleverd met een 1 bakplaat en 1 rooster. Gemakkelijk te reinigen met de Pyrolytische reinigingsfunctie, hiermee worden vuil, vet en voedselresten in de oven omgetoverd tot assen die je makkelijk met een vochtig doek kunt wegvegen.En dankzij de Isofront® Plus-deur wordt de warmte binnen de oven gehouden en blijft de temperatuur aan de buitenkant op een veilig niveau. Het RVS aan de buitenzijde is vlekvrij en met antivingerprint voorzien.

  - Safe to Touch-coating houdt de deur koel en veilig om aan te raken
  - Met het timerdisplay hebt je de precieze bereiding van je gerechten nog beter in de hand.


  Specificaties
  - SteamBake, multifunctionele heteluchtoven met PlusSteam
  - Display met timer voor in- en uitschakeling, tijdsaanduiding en temperatuurvoorstellen
  - 15 verwarmingsfuncties
  - Kinderbeveiliging
  - Automatisch temperatuurvoorstel  
  - Elektronische temperatuurregeling
  - Eenvoudig te reinigen ovendeur
  - Gebruik van de restwarmte voor energiebesparing
  - Elektronische deurvergrendeling
  -Temperatuur instelbaar van 30°C - 300°C
  - Vermogen grill: 2300 W
  - Koelventilator
  - Programma-tabel op binnenzijde ovendeur
  - Automatische uitschakeling
  - Halogeen ovenverlichting
  - Demo stand
  - Elektrische kabellengte: 1,5 m  

  Afmetingen en gewicht 
  - Afmeting (hxbxd): 59,4x59,5x56,7 cm 
  - Inbouwafmetingen (hxbxd): 59x59x55 cm
  - Gewicht: 37,5 kg
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseGarantie