AEG BEE435060B inbouw heteluchtoven, -
 • uitverkocht

  AEGBEE435060B inbouw heteluchtoven

  499.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  AEG BEE435060B inbouw heteluchtoven

  De AEG BEE435060B  multifunctionele inbouw hetelucht oven heeft een inbouwhoogte van 59 cm, een inhoud van 71 liter en een aansluitwaarde van 3500 watt. Je nieuwe instrument in de zoektocht het goudbruine korstje op een aardappelgratin. De donkerbruine korst op een rundsfilet. De zachte smaak van een rijkelijke chocoladecake. Altijd weer gelijkmatige resultaten behalen vereist nauwkeurige regeling van de warmte die consistent doorheen de hele oven verdeeld wordt. In tegenstelling tot standaardovens zorgt de geavanceerde ventilatortechnologie van de SurroundCook oven ervoor dat elk gerecht exact de juiste hoeveelheid warmte krijgt. Gelijkmatig, waar de gerechten ook staan. Of het nu één of meerdere gerechten zijn. je hoeft gerechten halverwege niet meer om te draaien. De resultaten die voldoen aan uw verwachtingen; elke keer opnieuw.

  Met deze oven betekent energie efficiënt gebruiken ook efficiënt koken. Het beschikt over HotAir, een nieuw convectiesysteem dat ervoor zorgt dat de hete lucht gelijkmatig door de ovenruimte circuleert. Het gevolg is dat de oven sneller opwarmt en dat de bereidingstemperatuur met 20% vermindert, waardoor je tijd en energie bespaart. En ringweerstand in deze oven zorgt ervoor dat je gerechten gelijkmatig gegaard zijn, zelfs als er tot drie bakplaten in de oven staan. Zo wordt elke portie even perfect als de vorige. Het timerdisplay biedt in één oogopslag een overzicht van de status van je gerecht. Op dit duidelijke scherm kun je een alarm instellen, onmiddellijk zien hoe lang het nog duurt voordat je gerecht klaar is en de timer accuraat en precies instellen.
  De AEG BEE435060B oven is ontworpen met het oog op toegankelijkheid; de bakplaten kunnen snel en makkelijk in de rekken geschoven worden. En de anti-vingerafdrukcoating op de metalen afwerking voorkomt lelijke vingerafdrukken op het oppervlak. Zo zal je oven er altijd perfect schoon uit zien.

  Specificaties
  - Inbouwd display met timer voor in- en uitschakeling, tijdsaanduiding
  - Onderwarmte
  - Conventioneel (boven- &onderwarmte)
  - Ontdooifunctie
  - Grill
  - Multi hetelucht (vochtig)
  - Pizzafunctie
  - Multi hetelucht
  - Circulatiegrill
  - Eenvoudig te reinigen ovendeur
  -Temperatuur instelbaar van 50°C - 275°C
  - Vermogen grill: 1900 W
  - Totaal vermogen: 3500 W
  - Neerklapbare grill
  - Deurkoelventilator
  - Easy-to-clean email binnenzijde
  - Indrukbare verlichte bedieningsknoppen
  - Halogeen ovenverlichting
  - 1 rooster en 2 geëmailleerde bakplaten
  - Baktabel binnenzijde ovendeur
  - Elektrische kabellengte: 1,5 m  

  Afmetingen en gewicht 
  - Afmeting (hxbxd): 58,9x59,5x56,7 cm 
  - Inbouwafmetingen (hxbxd): 59x56x55 cm
  - Gewicht: 33,5 kg
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseGarantie