AEG AHB520E1LW vrieskist
 • betaal later

  AEGAHB520E1LW vrieskist

  423.-
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  AEG AHB520E1LW vrieskist

  Minder vorming van ijs en rijp. Minder vaak ontdooien
  De diepvrieskist maakt gebruik van de LowFrost-technologie om de vorming van rijp en ijs te minimaliseren met behulp van verborgen koelcircuits die ontdooien gemakkelijker én minder vaak nodig maken.

  LowFrost maakt ontdooien gemakkelijker en minder vaak nodig
  Efficiënte diepvrieskist met geavanceerde Low Frost-technologie die ontdooien gemakkelijker en minder vaak nodig maakt door het gebruik van verborgen koelcircuits die de vorming van rijp en ijs tot een minimum beperken.

  Efficiënter, geruislozer, stabieler. Inverter compressor
  Vergeleken met normale compressoren past de inverter compressor zich voortdurend aan om de prestaties van de koelkast te optimaliseren. De koeling is dus gelijkmatiger en efficiënter. Het energieverbruik en het geluid worden beperkt, terwijl de temperaturen stabiel blijven.

  Vijf jaar garantie, maximale gemoedsrust
  Voor jouw gemoedsrust, wordt de compressor geleverd met vijf jaar garantie, die de arbeidskosten, transportkosten, kosten voor het verwijderen en bijvullen van gas, algemeen onderhoud en servicekosten dekt.

  Beheer functies en temperatuur met de elektronische regeling
  De elektronische regeling biedt de mogelijkheid om de temperatuur en andere bewaarfuncties nauwkeurig aan te passen. Deze efficiënte diepvrieskist geeft u ook direct informatie over uw aanpassingen via het digitale bedieningspaneel.

  LED-lampen verlichten elke hoek
  De ingebouwde LED-verlichting zorgt voor een discreet, zacht licht dat gelijkmatig over de hele ruimte schijnt. Bovendien zijn LED-lampen kleiner en energiezuiniger dan standaardlampen - een duurzamere oplossing.
  lees meer

  Specificaties

  Geluidsniveau (dB)Garantie

  bekijk meer van AEG

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.