Adventure collection - (Collectors edition 5-pack) (PC)

  Adventure collection - (Collectors edition 5-pack) (PC)

  19.99
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Adventure collection - (Collectors edition 5-pack) (PC)

  Gun jezelf een bijzondere spelervaring en beleef vijf onvergetelijke avonturen. Ontspannen is nog nooit zo eenvoudig geweest!
  Zoek en vind spellen bieden een unieke mix van spanning en ontspanning. Laat je meevoeren naar prachtige fantasiewerelden en gevaarlijke locaties of reis terug in de tijd om een mysterieuze misdaad op te lossen. Wie eenmaal een zoek en vind spel heeft gespeeld, wil meer. Daarom heeft Denda Games, speciaal voor jou, vijf fantastische spellen geselecteerd. Ze staan garant voor urenlang speelplezier. Sluit je aan bij de grote schare fans van dit genre en geniet mee!
  Ga samen met avonturierster en gelegenheidspiraat Elizabeth Robinson op zoek naar vier heel speciale poppen, red de kleine Fiona uit handen van een demon, reis naar Slowakije om de vermiste Rose op te sporen, onderzoek samen met journaliste Laura James een mysterieuze moord en red Amanda’s verloofde uit handen van een gemaskerde griezel. Verken prachtige of juist griezelige omgevingen, vind goed verborgen voorwerpen en los originele puzzels op. Vergeet even alles om je heen en geniet met volle teugen van deze vijf weergaloze spellen!

  Kenmerken:
  - Vijf complete zoek en vind spellen
  - World Keepers: Last Resort
  - Demon Hunter 3 – Revelation
  - Bathory - The Bloody Countess
  - New York Mysteries 3 - The Lantern of Souls
  - Vengeance - Lost Love
  - Urenlang speelplezier
  - Vind tal van verborgen voorwerpen
  - Los tientallen puzzels op
  - Volledig Nederlandstalig
  lees meer

  Specificaties