overzicht
adidas performance COPA 19.3 IN SALA zaalvoetbalschoenen, Zwart/geel

  adidasperformance COPA 19.3 IN SALA zaalvoetbalschoenen

  69.95
  4 reviews
  Kies eerst je maat
  vandaag besteld, maandag in huis

  adidas performance COPA 19.3 IN SALA zaalvoetbalschoenen

  Heren COPA 19.3 IN SALA zaalvoetbalschoenen van adidas performance. Deze schoenen hebben een bovenwerk in een combinatie van mesh en PU. De non-marking buitenzool zorgt voor een goede tractie in de zaal.

  Specificaties

  Zo kun je het combineren

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.5(4 reviews)
  Meest recent

  Heerlijke Schoenen!

  De schoenen 3 weken geleden ontvangen en nu 3x heerlijk meegespeeld in de zaal, de schoen zit erg comfortabel,de lip sluit goed aan en je kan de veters goed strak aantrekken. Rennen, draaien en keren is ook prettig voor de voeten,de schoen geeft een goede demping, wat bij andere schoenen vaak minder comfortabel is. Door de stevige punt van de schoen gaat schieten met de punt van de voet ook goed, wat toch een belangrijk onderdeel is met zaalvoetbal. De maat schoen (43 1/3) komt precies overeen met mijn maat, dat wil per merk ook nog wel is minder goed uitkomen. Ze zien er verder flitsend/opvallend uit waar ik persoonlijk van hou. De nieuwe schoenen waren bij mijn teamgenoten ook opgevallen en die gaven leuke reacties. In vergelijking met andere schoenen is de prijs kwaliteit verhouding prima. Verder een schoen die ik zou aanraden voor iedereen.

  Fijne schoenen

  Ik heb de schoenen nu een aantal keer kunnen proberen en ze bevallen mij zeer goed! Ik vind dat het design er iets flitsender uit mag zien, maar met zaalvoetbal schoenen vind ik het toch belangrijker hoe ze spelen. De schoenen zitten erg goed om mijn voet waardoor je tijdens de voetbal niet doorhebt dat je schoenen aan hebt, dat is wat je uiteindelijk wilt bereiken met goede voetbalschoenen. Ik heb de normale maat besteld en die valt precies goed voor mij. De sluiting van de schoen is anders dan normaal maar zorgt voor een betere sluiting rondom om mijn voet. Oftewel goede schoenen die ook nog betaalbaar zijn!

  Fijne zaalvoetbalschoen

  Het is een heel fijne zaalvoetbalschoen. Het materiaal is vrij soepel waardoor het zich lekker om je voet vormt, ook wanneer ze nog niet ingelopen zijn. Hierdoor kan je de veters lekker strak aantrekken zonder dat ze oncomfortabel gaan zitten. Ook is het materiaal dik genoeg bij je wreef en binnenkant. Hierdoor kan je gewoon flink uithalen zonder dat het gaat branden. De demping is voldoende. Bij zaalvoetbalschoenen moet je natuurlijk niet teveel demping hebben, anders verlies je precisie en reactie, maar voor het comfort zou de demping net iets meer mogen. Ook vallen ze iets krapper dan reguliere adidas schoenen. Bij mijn voetbalschoenen van adidas heb ik ook 43 1/3, maar die vallen net iets ruimer. Ik vindt het design top. Niet té ingetogen, precies goed. Al met al vind ik het top schoenen voor een nette prijs.

  Nu al mijn favoriet!

  Ik heb de schoenen nu een kleine twee weken in huis en ben helemaal verkocht. Het design is super... Simpel, maar toch ook opvallend. Ik houd er zeker van. Ze zitten zoals ik van Adidas gewend ben... in het begin een beetje strak, maar na een paar avondjes voetballen zitten ze al snel als gegoten! Dat komt vooral door de flexibele zool en het foam bij de hiel. De kwaliteit is gewoon goed, ik zou geen negatief punt kunnen noemen. Ik heb trouwens gewoon mijn eigen maat besteld en dat zit goed, al was de nieuwe sluiting (mono-tongconstructie) wel even wennen. Ik ben er blij mee en kan er weer een tijdje tegenaan!

  toegevoegd aan winkelmand