overzicht
adidas originals Gazelle sneakers, Grijs/wit

  adidasoriginals Gazelle sneakers

  94.95
  3 reviews
  Kies eerst je maat
  vandaag besteld, morgen in huis

  adidas originals Gazelle sneakers

  Dames Gazelle sneakers van adidas originals. Deze sneaker heeft een vetersluiting en een rubberen zool. De schoen is gemaakt van suède. De schoen heeft een uitneembare binnenzool.

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.7(3 reviews)
  Meest recent

  Mooie kleur

  Behalve dat ie lekker zit ben ik verliefd op de licht bruine kleur, zo mooi en anders. Ik heb smalle voeten en ben in normale schoenen echt een 38. Ik had deze dus eerst in mijn eigen maat gekocht maar ze waren aan de ruime kant dus heb uiteindelijk de 371/3 en die zitten goed maar zouden dan ook niet kleiner mogen. 27/13 is een kleine 38.

  Kleur: Lichtbruin

  Mooie stevige en cool schoenen

  Ik heb maat 41 1/3 besteld en deze schoenen pas perfect.Bij Nike schoenen heb ik altiijd maat 42, en schecker maat 41.Adidas schoenen heeft echte mooie vorm ondanks ik een lange voeten heb ziet de schoenen nog steeds goed uit.

  1 persoon vond dit nuttig

  Kleur: Roze/wit

  Maat valt groot

  Mooi schoenen alleen maat valt wat groter ... ik draag altijd 41 1/3 adidas merk maar deze wel te groot dus retour

  Kleur: Roze/wit

  toegevoegd aan winkelmand